Stage: ontwikkeling en inrichting Power BI

ProWonen is op zoek naar een stagiair voor de ontwikkeling en inrichting van Power  BI. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Tijdens jouw stage ga je ProWonen ondersteunen met de ontwikkeling en inrichting van Power BI. ProWonen kent diverse afdelingen en teams binnen de organisatie met ieder zijn eigen informatie en informatiebehoefte. ProWonen wil voor iedere afdeling een Power BI- dashboard hebben met, de voor de desbetreffende collega, relevante en up-to-date informatie. Maandelijks kan er middels een tool een data-analyse uitgevoerd worden. Hierdoor wordt inzichtelijk of alle data toereikend is en voldoet aan de standaarden die zijn opgesteld. Als student krijg je de vrijheid om zelf te kijken naar de mogelijkheden, looks & feels en hoe de inhoudelijke data weergegeven/opgeslagen gaat worden.

Functievereisten

  • Je studeert HBO in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of
  • Technische Bedrijfskunde.
  • Je hebt ervaring met het werken met PowerBI en kan ProWonen adviseren in de mogelijkheden van deze tool.
  • Je kan goed zelfstandig werken.
  • Je neemt initiatief om taken op te pakken.
  • Je bent kritisch en stelt vragen om tot een beter product te komen

Aanbod

Je krijgt een boeiende stage in een informele organisatie, waar het bijzonder prettig (samen)werken is. Onze 80 medewerkers werken in een informele werksfeer met volop ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven. We stimuleren onze medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te nemen en het werk naar eigen inzicht vorm te geven. En natuurlijk ontvang je een stagevergoeding.


Bedrijfsprofiel Pro Wonen

ProWonen is een eigentijdse, Achterhoekse woningcorporatie, die werkt volgens het motto “Thuis bij ProWonen”. We staan voor persoonlijke aandacht, luisteren, verbinden en het verschil maken in de kleine dingen. ProWonen verhuurt en onderhoudt meer dan 8.000 woningen, garages en bedrijfsruimten. We zijn een maatschappelijk betrokken corporatie en vinden een goede dienstverlening zeer belangrijk. Samen met zo’n 80 enthousiaste collega’s zetten wij ons in om klanten prettig te laten wonen.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tedinkweide 2
7271 RD BORCULO
0545 - 28 50 00