Accountmanager IT Zorg

Previder is op zoek naar een Accountmanager IT Zorg. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je bent in deze rol oprecht geïnteresseerd in onze klanten en zorgt dat je als gesprekspartner op de hoogte bent van marktontwikkelingen en ontwikkelingen in de IT. Zo kun je de klant voorzien van het beste advies op het gebied van o.a. cloud, werkplek en het reguliere IT-beheer. Als Accountmanager vraag je altijd naar de vraag, achter de vraag en pas je consultative selling toe. Daarbij luister je naar de klant en toon je oprechte interesse, pak je je adviesrol op en leg je verbanden. Onze klanten zijn voornamelijk MKB en MKB+ klanten, je contactpersonen zijn over het algemeen ICT managers en directie. 


Als Accountmanager ben je een natuurlijke netwerker en onderhandelaar, in staat om overtuigend te communiceren en relaties op te bouwen op elk niveau. Je hebt een bewezen staat van dienst in het behalen van verkoopdoelstellingen en het sluiten van winstgevende deals.


Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je komt te werken in een gemotiveerd en kundig team waarin je samenwerkt met een salesteam, bestaande uit collega’s: inside sales, pré sales, accountmanagers en als leidinggevende je commercieel manager.


Naast je individuele doel werk je ook als team aan de gezamenlijke omzetdoelstellingen.


Taken en verantwoordelijkheden in het kort

 • Meedenken met klanten over (toekomstige) IT-mogelijkheden;
 • Het verder uitbouwen en onderhouden van een vertrouwensvolle relatie met gesprekspartners op diverse niveaus;
 • Accountplannen opstellen;
 • Opstellen, presenteren en opvolgen van uitgebrachte offertes;
 • Signaleren van mogelijk nieuwe diensten en kansen t.a.v. het huidige portfolio;
 • Meedenken en bouwen aan het Previder Zorg.

Functievereisten

 • Kennis van de Zorg markt en uitstekende kennis van de IT-markt, trends en technologieën, van werkplek tot cloud;
 • Ondernemersgeest, proactieve houding en resultaatgerichtheid;
 • Representatieve uitstraling, zelfstandig en pragmatisch;
 • Bewezen staat van dienst in het behalen van verkoopdoelstellingen en het sluiten van deals;
 • HBO- of WO-diploma;
 • Aantal jaren ervaring als Accountmanager. 

Aanbod

We gaan altijd voor de lange termijn relatie met onze klanten en hopelijk ook met jou. Als Previder zijn we ontzettend aan het groeien en hopen dat jij wilt bijdragen aan deze groei.


Previder richt zich op drie verschillende markten: zorg, woningcorporaties en klanten in de zakelijke markt. Je focus als Accountmanager ligt bij klanten in de Zorg markt.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:

 • Word je onderdeel van een innovatief en gepassioneerd team dat gericht is op het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen.
 • Lease-auto 
 • 31 vrije dagen
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk


 •  Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 •  Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 •  Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding
 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.
 • 25 vakantiedagen + 6 Fit for Business dagen

Bedrijfsprofiel Previder

Over Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals.


Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken.


We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten.


Previder Zorg

We realiseren efficiënte, veilige zorgwerkplekken, leveren IT-support en begeleiden in de transitie naar de cloud, Azure en Microsoft 365. Door onze ervaring in de zorgmarkt, van GGZ-klinieken tot EPD-leveranciers, beschikken we over specifieke kennis van bijvoorbeeld het koppelen van zorgapplicaties in moderne werkomgevingen. Daarbij worden we niet alleen gewaardeerd om de techniek, maar vooral om onze betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke aanpak. We bedienen ruim honderd instellingen variërend van gezondheidszorg tot aan fysiotherapie en van verslavingszorg tot ouderenzorg. Onder onze klanten vallen middelgrote tot grote zorg instellingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33