Accountmanager IT

Wil je werken bij één van de grootste IT-bedrijven in de regio? Waar jij je klanten een totaalpakket van interessante ICT-oplossingen kunt aanbieden? Als Accountmanager bij Previder heb je passie voor IT, krijg je energie van succes en deins je niet terug voor een deel acquisitie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent in deze rol oprecht geïnteresseerd in onze klanten en zorgt dat je als gesprekspartner op de hoogte bent van marktontwikkelingen en ontwikkelingen in de IT. Zo kun je de klant voorzien van het beste advies op het gebied van o.a. cloud, werkplek en het reguliere IT-beheer. Als Accountmanager vraag je altijd naar de vraag, achter de vraag en pas je consultative selling toe. Daarbij luister je naar de klant en toon je oprechte interesse, pak je je adviesrol op en leg je verbanden. Onze klanten zijn voornamelijk MKB en MKB+ klanten, je contactpersonen zijn over het algemeen ICT managers en directie. 


Als Accountmanager ben je een natuurlijke netwerker en onderhandelaar, in staat om overtuigend te communiceren en relaties op te bouwen op elk niveau. Je hebt een bewezen staat van dienst in het behalen van verkoopdoelstellingen en het sluiten van winstgevende deals.


Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je komt te werken in een gemotiveerd en kundig team waarin je samenwerkt met een salesteam, bestaande uit collega’s: inside sales, pré sales, accountmanagers en als leidinggevende je commercieel manager.


Naast je individuele doel werk je ook als team aan de gezamenlijke omzetdoelstellingen.


Taken en verantwoordelijkheden in het kort


 • Acquisitie bij nieuwe en bestaande klanten
 • Proactief identificeren van potentiële klanten en zakelijke kansen
 • Meedenken met klanten over (toekomstige) IT-mogelijkheden
 • Samenwerken met collega’s van andere afdelingen, zoals o.a. Inside sales en Projecten & Consultancy
 • Goede communicatie voor een soepele overdracht van opdracht naar projectmanagement
 • Deelnemen aan relevante beurzen en congressen

Functievereisten

 • Uitstekende kennis van de IT-markt, trends en technologieën, van werkplek tot cloud
 • Sterke commerciële en onderhandelingsvaardigheden
 • Ondernemersgeest, proactieve houding en resultaatgerichtheid
 • Representatieve uitstraling, zelfstandig en pragmatisch
 • Bewezen staat van dienst in het behalen van verkoopdoelstellingen en het sluiten van deals.
 • HBO- of WO-diploma 
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol

Aanbod

We gaan altijd voor de lange termijn relatie met onze klanten en hopelijk ook met jou. Als Previder zijn we ontzettend aan het groeien en hopen dat jij wilt bijdragen aan deze groei.


Previder richt zich op drie verschillende markten: zorg, woningcorporaties en klanten in de zakelijke markt. Je focus als Business Development Manager ligt bij klanten in de zakelijke markt.


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo en Vianen. Op beide locaties zijn ongeveer 150 collega’s werkzaam, 300 in totaal. De locatie waar jij komt te werken is Hengelo.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:


 • Word je onderdeel van een innovatief en gepassioneerd team dat gericht is op het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen.
 • Lease-auto met leasebudget of de keuze voor de contant optie. 
 • 31 vrije dagen
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk

Bedrijfsprofiel Previder

IT voor de zakelijke markt. Met onze IT-oplossingen zorgen wij ervoor dat onze klanten focus houden op zaken waar zij goed in zijn en dat de bedrijfsprocessen altijd kunnen doorgaan. Voor veel organisaties functioneren wij als verlengstuk van de IT-afdeling en van het bedrijf. Wij staan bedrijven terzijde bij alle IT-vraagstukken. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters.


Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals.


Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken.


We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33