IT Consultant Zorg

De zorg is bij uitstek een sector waarin ICT onmisbaar is. ICT-oplossingen helpen zorgorganisaties en -medewerkers de kwaliteit te leveren die cliënten verdienen. Wil jij als ICT Consultant met jouw kennis en ervaring bijdragen aan het ontwerpen en inrichten van uitdagende ICT projecten? Word dan Consultant bij Previder Zorg!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Previder Zorg

ICT is de basis van ons bedrijf. Previder heeft alles in huis en is uitgegroeid tot ICT-alleskunner in de zorg. We realiseren efficiënte, veilige zorgwerkplekken en support voor eindgebruikers, begeleiden met de transitie naar de Cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Door onze ervaring in de zorgmarkt, van GGZ-klinieken tot EPD-leveranciers, beschikken we over specifieke kennis van bijvoorbeeld het koppelen van zorgapplicaties in moderne werkomgevingen. Daarbij worden we niet alleen gewaardeerd om de techniek, maar vooral om onze betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke aanpak.


Wat ga je als Consultant doen?

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de realisatie en uitrol van ICT oplossingen op het gebied van Infrastructuur, Cloud en Modern Workspace. Je analyseert en definieert complexe hard- en/of software gerelateerde problemen. Naast de technische werkzaamheden adviseer je zorgorganisaties over ICT vraagstukken. Daarnaast werk je samen met Projectmanagers en ICT-Specialisten tijdens projecten waarin je nieuwe ICT omgevingen implementeren bij de verschillende organisaties. Waarin jij vanuit de techniek verantwoordelijk bent voor de aansturing, uitvoering en oplevering van de projecten. Je zorgt ervoor dat onze projecten succesvol worden afgerond en opgeleverd bij onze klanten. Je hebt een brede expertise op het gebied van ICT-oplossingen, waarbij jouw specialisatie ligt op de front-end oplossingen van Microsoft.


Je werkt zelfstandig en in teamverband op hoog technisch niveau in ICT projecten met nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Naast je projectwerkzaamheden krijg je de mogelijkheid om tijd te besteden aan het schrijven van content zoals blogposts, webinars of het bezoeken van (internationale) evenementen.


Met jouw technische kennis lever jij een belangrijke bijdrage aan de juiste ICT oplossing die de organisatie ondersteunt, zodat de zorgmedewerker weer kan focussen op waar het om draait: zorg verlenen.


 • Je denkt mee in de ICT visie bij zorgorganisaties en vertaalt dit naar een technisch ontwerp.
 • Je levert de projecten succesvol op en zorgt ervoor dat de overdracht aan onze Managed Services organisatie soepel verloopt.
 • Je bent een goede sparringpartner en adviseur voor zorgorganisaties om te praten over uitdagingen op het gebied van IT. Met jouw technische kennis lever jij een belangrijke bijdrage aan het garanderen van hoge kwaliteit.


Je kunt hybride (thuis) werken en vanuit ons kantoor in Vianen en/of Hengelo.

Functievereisten

 • Minimaal 3 jaar ervaring als IT Consultant, System Engineer, IT Specialist, IT Engineer of vergelijkbare rol
 • Ervaring in de IT met of bij zorgorganisaties is een grote pré
 • Je hebt kennis van cloudoplossingen van Microsoft (o.a. Azure / Office365 / Exchange, Intune), Ivanti, Liquit Workspace
 • In staat om gave innovatieve klantoplossingen bedenken
 • HBO werk en denkniveau en relevante certificeringen

Aanbod

Previder richt zich op drie verschillende markten: zorg, woningcorporaties en klanten in de zakelijke markt. Je focus als Consultant ligt bij het verder helpen van organisaties in de zorg.


Als Consultant kom je terecht in een team met passie voor techniek en zorg, met om je heen collega’s die zich voortdurend ontwikkelen op hun vakgebied. Je kunt daarnaast terugvallen op een groot aantal specialisten binnen Previder waarmee je technische uitdagingen kunt bespreken en oplossen.


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo en Vianen. Op beide locaties zijn ongeveer 150 collega’s werkzaam, 300 in totaal.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:

 • Lease-auto 
 • 31 vrije dagen 
 • Mogelijkheid tot hybride werken, thuis op ons kantoor in Vianen of Hengelo
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingsbudget +/- € 5.000,- per jaar
 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied
 • Eigen budget om een laptop á € 2.000,- en mobiel á € 600,- uit te kiezen
 • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33