Inside sales professional Zorg

Previder is op zoek naar een Inside sales professional Zorg

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een zorgorganisatie kan pas echt renderen als mens, proces en technologie goed op elkaar zijn afgestemd. Dit vergt visie en een naadloze samenwerking tussen verschillende IT-disciplines. Previder levert de techniek, we hebben de verantwoordelijkheid om de zorg beter te maken met behulp van IT. Daardoor kunnen zorgprofessionals zich focussen op hun eigen corebusiness, het helpen van patiënten.


Previder realiseert digitale werkplekken, begeleidt organisaties naar de Cloud en biedt IT-platformen aan vanuit onze eigen datacenters. Bij Previder werken ruim 350 mensen met passie voor techniek waarbij we het gehele IT-fundament voor organisaties leveren, beheren en onderhouden. Dit doen we vanuit onze locaties in Hengelo en Vianen.


Bij Previder zoeken wij een Inside sales professional die op enthousiaste wijze klanten helpt op IT gebied. Door jouw kennis van IT ben jij in staat om onze klanten te adviseren over inhoudelijke vraagstukken. Hiervoor ben jij bereid om je in de producten en diensten van Previder te verdiepen. Onze klanten nemen contact op met jou en jij inventariseert hun wensen. Naar aanleiding van dit contact werk je offertes uit, waarbij de focus ligt op Cloud en Moderne Werkplek toepassingen. Je levert veel maatwerk en denkt in oplossingen.


Dit doe je door veel samen te werken met je collega’s; IT engineers, DevOps specialisten en consultants. En soms ook met leveranciers. Samen stemmen jullie de oplossing inhoudelijk af.


Taken in het kort:


  • Je staat klanten te woord op het gebied van IT-oplossingen, telefonisch én online.
  • Je adviseert klanten over de diensten van Previder.
  • Je werkt zelfstandig offertes uit.
  • Je overlegt met accountmanagers, IT-specialisten en consultants van Previder over inhoudelijke IT-oplossingen.
  • Je werkzaamheden zijn afwisselend en klantgericht.


Als Inside sales professional adviseer je klanten onafhankelijk en bekijk je het vraagstuk van je klant altijd vanuit diverse invalshoeken. Om tot een passend advies te komen bekijk je zowel de inhoudelijke IT mogelijkheden als de financiële aspecten. Tevens denk je mee over het inzetten van verschillende producten en diensten in een snel veranderende markt.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding
  • Commerciële werkervaring
  • Interesse in- en/of kennis van Cloud- of Werkplekoplossingen
  • Je bent servicegericht, assertief en communicatief
  • Je werkt graag in teamverband, maar durft ook zelf beslissingen te nemen

Aanbod

We gaan altijd voor de lange termijn relatie met onze klanten en hopelijk ook met jou. Onze business unit Zorg is aan het groeien en hopen dat jij wilt meegroeien en actief mee werken met ontwikkeling van de unit met ons!


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo en Vianen. Op beide locaties zijn ongeveer 170 collega’s werkzaam, 350 in totaal.


De locatie waar jij komt te werken is Hengelo.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:

Bedrijfsprofiel Previder

IT is de basis van ons bedrijf. Previder heeft alles in huis en is uitgegroeid tot IT-alleskunner in de zorg. We realiseren efficiënte, veilige zorgwerkplekken en support voor eindgebruikers, begeleiden met de transitie naar de cloud, Azure en Microsoft 365. Door onze ervaring in de zorgmarkt, van GGZ-klinieken tot EPD-leveranciers, beschikken we over specifieke kennis van bijvoorbeeld het koppelen van zorgapplicaties in moderne werkomgevingen. Daarbij worden we niet alleen gewaardeerd om de techniek, maar vooral om onze betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke aanpak.


Dit doen we op dit moment met een team van 45 collega’s. We bedienen ruim 100 instellingen variërend van gezondheidszorg tot aan fysiotherapie en van verslavingszorg tot ouderenzorg. Onder onze klanten vallen middelgrote tot grote zorg instellingen.


Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33