OS & Backend Engineer

Heb jij affiniteit met OS & Backend applicaties en daarnaast de ambitie om je op technisch én persoonlijk vlak verder te ontwikkelen? Kom dan het Previder team versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als OS & Backend Engineer bij Previder ben je het eerste aanspreekpunt voor ICT Beheerders van onze klanten. Je inventariseert waar zij tegenaan lopen en bepaalt welke ondersteuning zij nodig hebben. Je houdt je primair bezig met producten en tooling zoals MS Windows Server, SQL Server en verschillende Backup oplossingen. Je werkt aan incidenten, informatie- en wijzigingsverzoeken; je lost deze zelfstandig op of werkt samen met de juiste IT-specialisten en engineers binnen jouw team. Daarnaast denk je mee over bijvoorbeeld proactief beheer, migraties en updates.


Als Os & backend Engineer maak je onderdeel uit van het Services team, bestaande uit ruim 35 collega’s. Samen beheren wij meer dan 100 klantomgevingen op afstand.

Functievereisten

 • Je bent proactief, communicatief vaardig en je beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je schakelt snel en hebt een echte hands-on mentaliteit.
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding of MBO ICT niveau 4.
 • Affiniteit met OS & Backend oplossingen.
 • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld certificeringen te behalen.
 • Je bent een echte teamplayer en kunt goed samenwerken.

Aanbod

Previder is volop in beweging, groeit snel en heeft ambitie om dé toonaangevende speler te worden in Nederland op het gebied van IT en Managed Services. In deze rol maak jij deel uit van een dynamische werkomgeving!


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 300 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen.


Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuisbasis voor IT-bedrijven en IT-professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma faciliteert daarbij. Bij Previder krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Op deze manier kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld Senior Engineer, IT Consultant of Project Manager.


Daarnaast bieden we:

 • Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie.
 • Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen. 
 • Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.
 • Vrije dagen 25 vakantiedagen + 6 Fit for Business dagen (m.u.v. Previder Professional Services).
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring en kennis.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33