Allround (Content) Marketeer

Ben jij een allround, zelfstandig marketeer met een vlotte pen? Draai je al even mee in de marketingwereld en vind jij het heerlijk als geen dag hetzelfde is? Wil jij je de ene dag bezighouden met het organiseren van een klantevent, de volgende dag naar een klant voor het maken van een referentieverhaal en de dag erop weer fijn aan de slag met je marketingplan in samenwerking met sales? Kom dan eens langs bij Previder in Hengelo!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als zelfstandig, allround (content)marketeer bij Previder werk je nauw samen met de sales-afdeling van onze business unit Previder Zakelijk in Hengelo. Je bent zelfstandig marketingadviseur voor deze business unit en ondersteunt sales bij het behalen van hun doelen met een goed marketingplan en de juiste marketingmiddelen. Je kunt dus op strategisch niveau meedenken en er is veel ruimte voor jouw (creatieve) ideeën, maar je bent tevens pragmatisch ingesteld en haalt energie uit de praktische werkzaamheden en de resultaten die je daarmee behaalt. Deze rapporteer jij vervolgens ook bij de salesmanager. Met marketing draag jij bij aan het behalen van ons gezamenlijke doel: groei realiseren in de zakelijke markt in het oosten van ons land.


Binnen de locatie Hengelo ben jij het aanspreekpunt op het gebied van marketing voor de business unit Zakelijk. Je werkt echter in een marketingteam met collega’s die hun eigen specialisme hebben, zoals interne communicatie, leadgeneratie en advertising, of die marketingadviseur zijn voor een andere business unit. We werken graag samen, sparren en versterken elkaar. Daarnaast werken we ook samen met bureaus voor o.a. onze websites, grafisch ontwerp en video’s. Met het team werk je aan mooie resultaten!


Wat ga je doen?

 • Samen met sales – en met hulp van het marketingteam - bedenk je marketingactiviteiten die aansluiten bij de (uitdagingen van) specifieke doelgroepen.
 • Je draagt bij aan groei met jouw creatieve ideeën en weet deze ook praktisch uit te voeren.
 • Je begrijpt de klant en werkt vanuit de motivatie om deze klant écht verder te helpen met zijn uitdaging(en), op basis van onze dienstverlening.
 • Je schrijft diverse soorten content, zoals referentieverhalen, blogs, nieuws, nieuwsbrieven en social media posts.
 • Je evalueert de resultaten en het verloop van campagnes.

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante studierichting, zoals Marketingcommunicatie, Commerciële Economie of Creative Business.
 • Een marketeer met minimaal vijf jaar ervaring die van aanpakken houdt en zich thuis voelt in een dynamische IT-omgeving.
 • Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, die in staat is prioriteiten te stellen en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
 • Je bent in staat om deadlines te bewaken en hierop terugkoppeling te geven.
 • Je bent ambitieus, enthousiast en wil je graag ontwikkelen.
 • Je snapt de uitdagingen van onze klant en weet onze technische producten te vertalen naar oplossingen voor deze uitdagingen.
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is goed en je beschikt daarnaast over goede communicatieve en sociale vaardigheden. 
 • Ervaring met relevante marketingtools, zoals socialmedia-beheertools, contentmanagementsystemen, e-mailmarketing, marketing automation en Adobe CC, is een pré.

Aanbod

Previder is een snelgroeiende IT-organisatie met medewerkers met een grootse passie voor IT. Met die passie leveren we het gehele IT-fundament voor talloze organisaties. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, begeleiden transities naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. We gaan altijd voor een langetermijnrelatie met onze klanten en hopelijk ook met jou. Als Previder zijn we enorm aan het groeien en we hopen dat jij wilt bijdragen aan deze groei. Werken bij Previder Zakelijk betekent werken met een hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Op onze locaties in Hengelo en Vianen zijn ongeveer 350 collega’s werkzaam. Voor onze collega’s vinden wij het belangrijk dat zij over de middelen beschikken om hun werk goed te kunnen doen én de mogelijkheid hebben om te ontwikkelen en groeien.


En minstens zo belangrijk :

 • Een leuk en ambitieus sales- én marketingteam dat altijd met je wil sparren en voor gezamenlijk eindresultaat gaat.
 • Volop mogelijkheden om te groeien, leren en ontwikkelen.
 • 31 vrije dagen 

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33