Netwerk Engineer Zorg

Heb je ervaring met routers, switches en firewalls? Maak van je ideeën werkelijkheid; ontwerp, bouw en beheer de netwerkinfrastructuur van Previder hun zorgklanten als Netwerk Engineer Zorg. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

100% aandacht voor de patiënt dankzij slimme IT, dat is waar Previder voor staat.

Bij Previder staan we voor slimme IT-oplossingen waardoor zorgorganisaties zich kunnen focussen op hun corebusiness: het helpen van patiënten. We leveren techniek en ondersteuning die de zorg beter maken met behulp van IT. Onze diensten omvatten het realiseren van digitale werkplekken, begeleiden van organisaties naar de Cloud en het aanbieden van IT-platformen vanuit onze eigen datacenters in Hengelo en Vianen.


Previder in de zorg

IT is de basis van ons bedrijf. We zijn uitgegroeid tot een IT-alleskunner in de zorg. We hebben ervaring in diverse zorggebieden van GGZ-klinieken tot EPD-leveranciers en beschikken over specifieke kennis van het koppelen van zorgapplicaties in moderne werkomgevingen. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze technische expertise maar vooral ook onze betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke aanpak. Momenteel bedienen we ruim 100 zorginstellingen, variërend van gezondheidszorg tot fysiotherapie en verslavingszorg tot ouderenzorg.


Als Network Engineer maak je onderdeel uit van de Business Unit Zorg, bestaande uit ruim 45 collega’s.


In deze rol werk je aan klantomgevingen en richt je je op vraagstukken rondom Netwerken & Firewalls voor onze zorgklanten. Je houdt je bezig met proactief beheer, vernieuwt omgevingen en adviseert systeembeheerders, IT-coördinatoren en IT-managers bij onze klanten. Daarnaast werk je aan complexe issues en werk je aan incidenten, informatie- en wijzigingsverzoeken. Deze los je zelfstandig op of samen met de juiste collega. Je bent de spin in het web voor complexe IT-infrastructuur vraagstukken op het gebied van routing, switching en firewalls. Als Netwerk Engineer heb je een brede technische basiskennis over de gehele IT-infrastructuur en weet je deze proactief in te zetten. Daarnaast breng je een gezonde dosis humor met je mee, ben je communicatief vaardig, oplossingsgericht, heb je een proactieve instelling en weet het je overzicht te bewaren. Uiteraard krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.


Werkzaamheden

 • Je werk aan klantomgevingen en richt je op vraagstukken rondom Netwerken & Firewalls voor onze klanten.
 • Je houdt je bezig met proactief beheer, vernieuwt omgevingen en adviseert systeembeheerders, IT-coördinatoren en IT-managers bij onze klanten.
 • Je brengt issues in kaart en werkt aan incidenten en wijzigingsverzoeken.
 • Intern ben je het eerste aanspreekpunt binnen jouw kennisgebied; Netwerken & Firewalls. Je specialiseert je in Cisco, Fortinet of Netscaler.

Functievereisten

 • Tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
 • Brede kennis van networking en oplossingen van onder andere Cisco en Fortinet.
 • HBO werk- en denkniveau en in ieder geval een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT.
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van relevante certificeringen.
 • De bereidheid om jezelf continu te ontwikkelen. Uiteraard faciliteert Previder hierin.

Aanbod

We gaan altijd voor de lange termijn relatie met onze klanten en hopelijk ook met jou. Onze business unit Zorg is aan het groeien en hopen dat jij wilt meegroeien en actief mee werken met ontwikkeling van de unit met ons!


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo en Vianen. Op beide locaties zijn ongeveer 150 collega’s werkzaam, 300 in totaal.


De locatie waar jij komt te werken is Hengelo of Vianen.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:

 • 31 vrije dagen
 • Samenwerken met een toegewijd team met dezelfde passie voor IT
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk
 •  Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 •  Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 •  Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding
 •  Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 •  Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.
 • Vrije dagen 25 vakantiedagen + 6 Fit for Business dagen (m.u.v. Previder Professional Services)

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33