Business IT Consultant Zorg

Kun jij op strategisch niveau onze zorgklanten helpen en adviseren bij hun missie, visie en bedrijfsprocessen en die vertalen naar (IT) oplossingen? Dan zoekt Previder jou in ons Zorgteam!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

100% aandacht voor de patiënt dankzij slimme IT, dat is waar Previder voor staat.


Bij Previder staan we voor slimme IT-oplossingen waardoor zorgorganisaties zich kunnen focussen op hun corebusiness: het helpen van patiënten. We leveren techniek en ondersteuning die de zorg beter maken met behulp van IT. Onze diensten omvatten het realiseren van digitale werkplekken, begeleiden van organisaties naar de Cloud en het aanbieden van IT-platformen vanuit onze eigen datacenters in Hengelo en Vianen.


Previder in de zorg

IT is de basis van ons bedrijf. We zijn uitgegroeid tot een IT-alleskunner in de zorg. We hebben ervaring in diverse zorggebieden van GGZ-klinieken tot EPD-leveranciers en beschikken over specifieke kennis van het koppelen van zorgapplicaties in moderne werkomgevingen. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze technische expertise maar vooral ook onze betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke aanpak. Momenteel bedienen we ruim 100 zorginstellingen, variërend van gezondheidszorg tot fysiotherapie en verslavingszorg tot ouderenzorg


Wat ga je als Business Consultant doen?

Voor onze pragmatische Business Unit Zorg zijn we op zoek naar een (Senior) Business Consultant die een strategisch gesprekspartner is voor onze klanten in de Zorg markt en daarnaast kennis heeft van IT-architectuur.


Als Business Consultant ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de missie, visie en bedrijfsprocessen van zorgorganisaties naar concrete IT-oplossingen. Je bouwt en onderhoudt vertrouwensvolle relaties met klanten en geeft richting aan het IT-domein binnen de business unit. Dit doe je in nauwe samenwerking met externe partners en leveranciers, waarbij je onafhankelijk advies geeft.


Je kunt werken, vanuit huis en bij ons op kantoor in Hengelo of Vianen.


Jouw kerntaken

 • Vertalen missie, visie en bedrijfsprocessen vertalen naar concrete IT-acties
 • Opbouwen en onderhouden van vertrouwensvolle relaties met klanten op verschillende (strategische) niveaus
 • Coördineren en richting geven aan het IT-domein binnen de Business Unit Zorg
 • Samenwerken met externe partners en leveranciers, waarin je een onafhankelijk advies biedt
 • Samenwerken met collega’s van andere afdelingen, zoals Sales en Projecten & Consultancy
 • Meedenken en bijdragen aan de ontwikkeling van Previder Zorg

Functievereisten

 • HBO/WO-niveau, bij voorkeur afgeronde opleiding Bedrijfskundige Informatica of Business & IT
 • Kennis van IT-architectuur en affiniteit met de zorgsector, met focus op werkplek en cloud-oplossingen
 • Erving met het Microsoft 365 en Azure diensten portfolio
 • Organisatiesensitiviteit en het vermogen om technische informatie begrijpelijk over te brengen aan niet-technische gebruikers.
 • Zelfstandig, pragmatisch denken en oplossingsgericht werken
 • Uitstekende communicatievaardigheden

Aanbod

We gaan altijd voor de lange termijn relatie met onze klanten en hopelijk ook met jou. Onze business unit Zorg is aan het groeien en hopen dat jij wilt meegroeien en actief mee werken met ontwikkeling van de unit met ons!


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo en Vianen. Op beide locaties zijn ongeveer 150 collega’s werkzaam, 300 in totaal. De locatie waar jij komt te werken is Hengelo of Vianen.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:

 • Lease-auto; ook privé te gebruiken
 • Samenwerken met een toegewijd team met dezelfde passie voor IT
 • 31 vrije dagen, om een goede werk-privé balans te waarborgen
 • Goede thuiswerkregeling, inclusief budget om je thuiswerkplek in te richten
 • Premievrij pensioen met keuzemogelijkheden
 •  Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 •  Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 •  Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding
 •  Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 •  Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.
 • Vrije dagen 25 vakantiedagen + 6 Fit for Business dagen (m.u.v. Previder Professional Services)

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33