Afstudeerstage Sales

Studeer jij HBO Commerciële Economie, Economie of Marketing en ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende afstudeeropdracht vanaf september 2023? Dan is deze functie bij Previder perfect voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Tijdens deze afstudeerstage hou je vooral bezig zijn met je onderzoek. Je krijgt bij ons de tijd, ruimte en begeleiding die je nodig hebt om de opdracht uit te voeren. Daarnaast kun je, als je tijd over hebt of juist meer kennis wilt opdoen binnen het werkveld, ook meelopen met de dagelijkse werkzaamheden binnen het salesteam.


Je bent bij ons verzekerd van een goede stagebegeleiding. Ook zitten er veel collega’s om je heen die je altijd kan benaderen voor vragen! Hiernaast staan wij open voor jouw ideeën en bieden je volledige vrijheid om de stage in te vullen zoals jij dit wilt, een mooie uitdaging dus! De start van je stage is wat ons betreft begin september 2023 voor 32 tot 40 uur per week.


Opdracht:

Wij hebben een opdracht open staan voor de periode september – januari 2023.


De werkinstructies en werkprocessen binnen het sales team genereren, structureren en analyseren. Je onderzoekt of deze processen geschikt zijn voor de nationale en internationale groei die Previder wil realiseren.

Functievereisten

 • Je bent bezig met een commerciële HBO studie, richting CE, Economie of Marketing.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent gemotiveerd, liergierig en kunt zelfstandig werken.
 • Je hebt interesse in de IT sector.

Aanbod

Je loopt stage in een groot high-tech IT bedrijf die zichzelf voortdurend probeert te verbeteren.


Als stagiair wordt je bij Previder echt gewaardeerd. Elk halfjaar starten nieuwe stagiairs en afstudeerders die samen met de andere studenten bij Odin-groep een speciaal begeleidingstraject volgen met verschillende sessies en workshops, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier proberen wij stagiairs zo veel mogelijk voor te bereiden op een verdere opleiding of hun eerste echte baan.

 •  Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 •  Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 •  Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding
 •  Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 •  Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.
 • Vrije dagen 25 vakantiedagen + 6 Fit for Business dagen (m.u.v. Previder Professional Services)

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33