Onsite Support Engineer

Beschik jij over voldoende IT-kennis om onze klanten op locatie te voorzien van de juiste oplossing en doe je dat met een glimlach? Dan ben jij onze nieuwe collega bij Previder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste Onsite Support Engineer om ons team te versterken en onze klanten de best mogelijke technische ondersteuning te bieden. Als Onsite Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het leveren van technische ondersteuning aan onze klanten op locatie. Je werkzaamheden bestaan uit het oplossen van IT-gerelateerde problemen, het uitvoeren van onderhoudstaken en het bieden van proactieve oplossingen. Naast de technische werkzaamheden adviseer je klanten en collega’s over IT vraagstukken.


Je werkt nauw samen met zowel je collega’s als externe klanten om ervoor te zorgen dat technische uitdagingen snel en effectief worden aangepakt. Daarnaast werk je ook samen met Projectmanagers en Consultants tijdens projecten waarin je nieuwe IT omgevingen implementeert bij onze klanten.


Je maakt onderdeel uit van de afdeling Projecten & Consultancy, het team bestaat uit ruim 30 collega’s. Je komt te werken in een zelfsturend team, waar veel ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen en initiatieven kunt nemen.


Je kunt werken, vanuit huis en bij ons op kantoor. Je klanten zijn heel divers, van bouw, advocatuur, tot logistiek. Zo is je werk én de klantomgeving heel afwisselend.

Functievereisten

 • Afgeronde IT-opleiding, minimaal MBO niveau 4
 • Je hebt affiniteit of kennis van cloudoplossingen van bijv. Microsoft (o.a. Azure / Office365 / Exchange, Intune) en Ivanti)
 • Uitstekende communicatievaardigheden en vermogen om technische informatie duidelijk over te brengen aan niet-technische gebruikers.
 • Klantgerichte mindset, zodat onze klanttevredenheid hoog blijft
 • Bereidheid om te reizen naar verschillende klantlocaties
 • Ervaring met het ondersteunen van gebruikers op locatie en het omgaan met een breed scala aan technische uitdagingen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten:

 • Mooie lease-auto die je ook privé mag gebruiken
 • Studiebudget om relevante certificeringen te behalen
 • Samenwerking met een toegewijd team van IT-professionals die dezelfde passie delen en altijd klaar staan om elkaar te ondersteunen
 • Mooie doorgroeimogelijkheden, naar bijvoorbeeld de functie van Consultant, Projectmanager of welke richting je interesse ligt
 • Veel afwisseling van IT-omgevingen, waardoor geen dag hetzelfde is

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33