Key Accountmanager IT

Wil je werken bij één van de grootste IT-bedrijven in de regio? Waar jij je klanten een totaalpakket van interessante ICT-oplossingen kunt aanbieden? Als Key Accountmanager bij Previder heb je passie voor IT, hecht je veel waarde aan relatiebeheer en deins je niet terug voor acquisitie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor onze business unit Zakelijk zijn we op zoek naar een resultaatgerichte Key Accountmanager. Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het actief benaderen van nieuwe en bestaande grote klanten. Samen met je sales collega’s ben jij eerste aanspreekpunt vanuit Previder voor onze klanten. 


Je bent in deze rol oprecht geïnteresseerd in onze klanten en zorgt dat je als gesprekspartner op de hoogte bent van marktontwikkelingen en ontwikkelingen in de IT. Zo kun je de klant voorzien van het beste advies op het gebied van o.a. cloud, werkplek en het reguliere IT-beheer. Als Key Accountmanager vraag je altijd naar de vraag, achter de vraag en pas je consultative selling toe. Daarbij luister je naar de klant en toon je oprechte interesse, pak je je adviesrol op en leg je verbanden. Onze klanten zijn voornamelijk MKB en MKB+ klanten, je contactpersonen zijn over het algemeen ICT managers en directie.


Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je komt te werken in een gemotiveerd en kundig team waarin je samenwerkt met een salesteam, bestaande uit collega’s: inside sales, pré sales, accountmanagers en als leidinggevende de commercieel manager.


Naast je individuele doel werk je ook als team aan de gezamenlijke omzetdoelstellingen.


Jouw kerntaken


 • Meedenken met klanten over (toekomstige) IT-mogelijkheden.
 • Partnership met nieuwe en bestaande klanten op- en uitbouwen.
 • Samenwerken met collega’s van andere afdelingen, zoals o.a. Inside sales en Projecten & Consultancy.
 • Goede communicatie voor een soepele overdracht van opdracht naar projectmanagement.

Functievereisten

 • Ervaring in de IT-sector: kennis van werkplek en cloud
 • Representatieve uitstraling, zelfstandig en pragmatisch
 • Resultaatgericht, proactief, gedreven en denken in oplossingen
 • Bewezen succes in het verkopen van ICT-diensten en -oplossingen
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol

Aanbod

We gaan altijd voor de lange termijn relatie met onze klanten en hopelijk ook met jou. Als Previder zijn we ontzettend aan het groeien en hopen dat jij wilt bijdragen aan deze groei.


Previder richt zich op drie verschillende markten: zorg, woningcorporaties en klanten in de zakelijke markt. Je focus als Key Accountmanager ligt bij klanten in de zakelijke markt.


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo en Vianen. Op beide locaties zijn ongeveer 150 collega’s werkzaam, 300 in totaal. De locatie waar jij komt te werken is Hengelo.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:


 • Lease-auto met leasebudget van € 1.210,- of de keuze voor de contant optie. Deze is uiteraard ook privé te gebruiken.
 • Je kunt hybride werken, thuis en vanuit ons kantoor in Hengelo.
 • Goede thuiswerkregeling, met een budget van € 600,- om je thuiswerkplek in te richten.
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk.
 • 31 vakantiedagen 
 • Eigen budget om een laptop á € 1.200,- en mobiel á € 600,- uit te kiezen.
 • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33