Werkplek & Cloud Engineer

Heb jij affiniteit met Werkplek & Cloud apps en hou je van een uitdaging? Wil jij werken in een leuk team en daarnaast jezelf blijven ontwikkelen? Kom dan snel langs voor een kennismaking bij Previder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Werkplek & Cloud Engineer bij Previder ben je het eerste aanspreekpunt voor ICT Beheerders van onze klanten. Je inventariseert waar zij tegenaan lopen en bepaalt welke ondersteuning zij nodig hebben. Je houdt je primair bezig met oplossingen die zijn gebaseerd op Werkplek & Cloud apps zoals onder andere Microsoft 365 incl. Azure, Citrix, RDS en Ivanti. Je werkt aan incidenten, informatie- en wijzigingsverzoeken en je lost deze zelfstandig op of werkt daarvoor samen met de juiste IT-specialisten en engineers binnen jouw team. Daarnaast denk je mee over proactief beheer, migraties en updates.


Je hebt een brede technische basiskennis. Heb jij al werkervaring of heb je net jouw studie afgerond? Bij Previder krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Op deze manier kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld Senior Engineer, IT Consultant of Project Manager.


Binnen het Services team hebben wij naast het Werkplek en Cloud -team diverse specialismen op het gebied van:

 • OS & Backend applicaties (MS Windows Server, (my)SQL, Exchange, IIS, diverse Backup oplossingen)
 • Netwerken en Firewalls (Cisco, Fortinet, Ruckus)
 • Storage, back-up & virtualisatie (VMware ESXi, NetApp, Snapcenter)
 • Als Werkplek & Cloud Engineer maak je onderdeel uit van het Services team, bestaande uit ruim 35 collega’s. Samen beheren wij meer dan 100 klantomgevingen op afstand.

Functievereisten

 • Je bent proactief, communicatief vaardig en je beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je schakelt snel en hebt een echte hands-on mentaliteit.
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding of MBO ICT niveau 4
 • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld certificeringen te behalen.

Aanbod

Previder is volop in beweging, groeit snel en heeft ambitie om dé toonaangevende speler te worden in Nederland op het gebied van IT en Managed Services. In deze rol maak jij deel uit van een dynamische werkomgeving!


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 300 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen.


Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuisbasis voor IT-bedrijven en IT-professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma faciliteert daarbij.


Daarnaast bieden we:

 • De mogelijkheid om technische certificeringen te behalen.
 • Ruimte voor eigen ideeën en invulling van je werkzaamheden.
 • Een prachtig en goed bereikbaar kantoor aan de A1 in Hengelo en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
 • Persoonlijk keuzebudget voor jouw laptop en toebehoren.
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring en kennis.
 • Een jong en enthousiast team, die elkaar versterkt en ondersteunt.
 • Inspirerende en gezellige activiteiten naast het werk; van kennissessies tot teamuitjes, vrijdagmiddagborrels en Odin feesten.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33