Sales Administrator

Ben jij administratief sterk, klantgericht, proactief en nieuwsgierig naar IT? Dan is deze nieuwe functie bij Previder iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Sales Administrator ga je aan de slag met het administratieve proces van onze dienstverlening. Intern ben je hét aanspreekpunt met betrekking tot het invoeren, verwerken en wijzigen van onze abonnementen. Je kunt snel schakelen met klanten en interne afdelingen om dit proces te stroomlijnen. Daarnaast kan de Sales afdeling op je rekenen voor administratieve ondersteuning.


In deze rol werk je samen met één andere collega in dezelfde functie en werk je nauw samen met de afdelingen Sales, Inside Sales en Service Management. Je bent accuraat en praktisch ingesteld. Je weet overzicht te bewaren, werkt nauwkeurig en je kunt je vastbijten in klantvragen.


Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van aanpassingen, opzeggingen en algemene klantvragen over hun (nieuwe) abonnementen en facturen.
 • Jij kunt snel en correct vragen vanuit de klant of vanuit onze interne afdelingen beantwoorden.
 • Je denkt graag mee over processen om slimmer en efficiënter te werken.

Functievereisten

 • Een afgeronde MBO+ opleiding en/of MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent klantvriendelijk en doortastend;
 • Je werkt nauwkeurig, bent proactief en denkt graag een stapje verder!
 • Administratieve verwerking, mutaties, opzeggingen en facturatie van abonnementen weet jij snel en accuraat op te volgen!
 • Je bent handig met Office applicaties, waarbij ervaring met Microsoft Dynamics een pré is;
 • Initiatiefrijke teamspeler met humor en veel energie;
 • 32 uur per week beschikbaar!

Aanbod

Previder is volop in beweging, groeit snel en heeft ambitie om dé toonaangevende speler te worden in Nederland op het gebied van IT en Managed Services. In deze rol maak jij deel uit van een gezellig en nuchter Twents bedrijf waar samen lachen net zo belangrijk is als samen successen behalen!


En minstens zo belangrijk:

 • Fijne collega’s om mee te sparren en stappen mee te zetten.
 • Mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring en kennis.
 • Gezellige en inspirerende activiteiten naast het werk; van kennissessies tot feesten en sportactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33