Key Accountmanager IT

Wil je werken bij één van de grootste IT-bedrijven in de regio? Waar jij je klanten een totaalpakket van interessante ICT-oplossingen kunt aanbieden? Als Key Accountmanager bij Previder heb je passie voor IT, hecht je veel waarde aan relatiebeheer en deins je niet terug voor acquisitie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Wat ga je doen?

Voor onze business unit Zakelijk zijn we op zoek naar een resultaatgerichte Key Accountmanager. Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het actief benaderen van nieuwe en bestaande grote klanten. Samen met je sales collega’s ben jij eerste aanspreekpunt vanuit Previder voor onze klanten. 


Je bent in deze rol oprecht geïnteresseerd in onze klanten en zorgt dat je als gesprekspartner op de hoogte bent van marktontwikkelingen en ontwikkelingen in de IT. Zo kun je de klant voorzien van het beste advies op het gebied van o.a. cloud, werkplek en het reguliere IT-beheer. Als Key Accountmanager vraag je altijd naar de vraag, achter de vraag en pas je consultative selling toe. Daarbij luister je naar de klant en toon je oprechte interesse, pak je je adviesrol op en leg je verbanden. Onze klanten zijn voornamelijk MKB en MKB+ klanten, je contactpersonen zijn over het algemeen ICT managers en directie.


Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je komt te werken in een gemotiveerd en kundig team waarin je samenwerkt met een salesteam, bestaande uit collega’s: inside sales, pré sales, accountmanagers en als leidinggevende de commercieel manager.


Naast je individuele doel werk je ook als team aan de gezamenlijke omzetdoelstellingen.


Jouw kerntaken

  • Meedenken met klanten over (toekomstige) IT-mogelijkheden.
  • Partnership met nieuwe en bestaande klanten op- en uitbouwen.
  • Samenwerken met collega’s van andere afdelingen, zoals o.a. Inside sales en Projecten & Consultancy.
  • Goede communicatie voor een soepele overdracht van opdracht naar projectmanagement.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33