Resource-coördinator

Ben jij iemand die goed processen van een project bewaakt en coördineert? Die projectmanagers ondersteunt en de planning verzorgt voor de inzet van IT-professionals bij onze klanten? Ben jij ook proactief, gedreven en ga je door waar anderen stoppen? Dan is Previder benieuwd naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Resource-coördinator bij Previder speel je een onmisbare rol bij het plannen van alle project- en detacheringsactiviteiten. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt omtrent de resourceplanning voor collega’s en klanten. Je draagt zorg voor het up-to-date houden van projectadministratie, verzamelen van gegevens en het opstellen van projectprognoserapportages.


Je maakt onderdeel uit van het team Projecten & Consultancy en werkt vanuit onze locatie in Hengelo. Dit team bestaat uit vier projectmanagers en ruim twintig IT-professionals. Je hebt veel contact met andere afdelingen van Previder en zorgt dat het werkproces voor iedereen helder is, zodat je collega's projectmanagers en IT-professionals hun werkzaamheden op tijd gepland en uitgevoerd hebben.


Als het gaat om de voortgang van een project heb jij de helicopterview en weet je wat er speelt bij onze projecten. Je monitort de projecten, rapporteert over de voortgang en signaleert proactief indien er binnen een project vertragingen of problemen (dreigen te) ontstaan.


Je ondersteunt en adviseert onze projectmanagers onder andere op het gebied van planning, risico’s en financiën. Je hebt een servicegerichte aanpak en stemt de communicatie af tussen de klanten, leveranciers en de interne organisatie van Previder. Daarnaast ben je integer, communicatief sterk, ondernemend, professioneel, hebt oog voor detail, creatief, weet overzicht te bewaren.


Je werkt nauw samen met de fieldmanager en rapporteert direct aan de manager projecten & consultancy.


Onderstaande werkzaamheden behoren onder andere tot jouw takenpakket:

  • Optimaliseren van de planning met als doelstelling een optimale bezettingsgraad te behalen;
  • Plannen van IT-professionals op projecten & opdrachten: in afstemming met klant, betrokken collega’s, met projectleiding en met accountmanagers
  • Zorgen voor de juiste match van de opdracht met beschikbare kennis en kunde van de IT-professional;
  • IT-professionals voorzien van de benodigde projectinformatie voor aanvang en bij wijzigingen in lopende projecten / opdrachten;
  • Zorgdragen voor het verwerken van de bijbehorende urenadministratie;
  • Wekelijkse controle op uren/projecten;
  • Maandelijkse facturatie van uren, in samenwerking met projectleiders;
  • Het beoordelen van prioriteit van spoedaanvragen en escalaties bij klanten.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33