Inside Sales Professional

Weet jij klantvragen goed te analyseren én te vertalen naar IT-oplossingen? Ben jij servicegericht en zie jij kansen liggen? Dan is Previder op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Inside Sales Professional Zorg maak je deel uit van onze Business Unit Zorg. Je adviseert onze bestaande zorgklanten over inhoudelijke vraagstukken op IT-gebied. Zo adviseer je bijvoorbeeld klanten die hun lokale IT-omgeving willen migreren naar de Cloud. Om dit goed te kunnen doen verdiep jij je in de diensten van Previder, met name op het gebied van Cloud en Online Werkplekoplossingen, zoals O365 en Citrix. Jij denkt met de klant mee over de best passende oplossing voor zijn wensen en budget.


Onze klanten nemen contact op met jou en jij inventariseert hun wensen. Naar aanleiding van dit contact werk je offertes uit. Je levert hierbij veel maatwerk en denkt in oplossingen. Dit doe je door veel samen te werken met je collega’s; accountmanagers, IT-specialisten en consultants. En soms ook met leveranciers. Samen stemmen jullie de oplossing inhoudelijk af. Je bent samen met 7 andere collega’s en een teammanager, onderdeel van het Inside Sales team.

 • Je staat klanten te woord op het gebied van IT-oplossingen, telefonisch én online.
 • Je adviseert klanten over de diensten van Previder.
 • Je werkt zelfstandig offertes uit.
 • Je overlegt met accountmanagers, IT-specialisten en consultants van Previder over inhoudelijke IT-oplossingen.

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding
 • Commerciële werkervaring
 • Interesse in- en/of kennis van Cloud- of Werkplekoplossingen
 • Je bent servicegericht, assertief en communicatief
 • Je werkt graag in teamverband, maar durft ook zelf beslissingen te nemen
 • Affiniteit met de zorgbranche is een pré

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 350 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering. We vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar. In deze rol beschik je ook over een notebook.

 •  Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 •  Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 •  Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 •  Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 •  Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.
 • Vrije dagen 25 vakantiedagen + 6 Fit for Business dagen
 • Reiskostenvergoeding Mobiliteitsvergoeding

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33