(afstudeer) stage HRM

Wil jij je als HR student breed ontwikkelen en wil je werkervaring opdoen bij een grote IT-organisatie? Vind jij het leuk om je met HR vraagstukken bezig te houden, maar word je ook enthousiast van recruitment? Dan ben jij de student die Previder zoekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Wij bieden je graag de kans om je te ontwikkelen, zowel op het gebied van HR, als op het gebied van Recruitment. Tijdens deze stage zul je nauw samenwerken met de HR-adviseurs en het recruitmentteam.

Je gaat assisteren en meedenken bij HR-vraagstukken, zoals bijvoorbeeld: verzuim en in-, door- en uitstroom. Naast de HR taken ga je ervaring op doen met recruitmentwerkzaamheden, zoals: kandidaten benaderen en referral gesprekken met collega’s voeren. Ook denk je mee met diverse andere thema’s die spelen binnen onze HRM afdeling. Denk hierbij aan onboarding, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en candidate journey. Kortom, een uitdagende HR stage waarin veel afwisseling en opties aanwezig zijn!

Naast het uitvoeren van een meewerkstage is het ook mogelijk om een eigen afstudeerproject uit te voeren mits deze aansluit op de wensen van de organisatie.

Je komt te werken in het HRM team, samen met acht andere collega’s en een teammanager. Dit team is opgesplitst in twee locaties; Hengelo en Vianen, waarvan zes collega’s in Hengelo werken en twee in Vianen. Als team zijn jullie onderdeel van de staff afdeling binnen Previder. Het HRM team bestaat uit HR, Recruitment, Marketing & Communicatie en is een jong team met veel ambitie!


Je gaat je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Meedenken met HR vraagstukken
  • Schrijven en publiceren van vacatureteksten
  • Opzetten van searches op LinkedIn
  • Benaderen van potentiële kandidaten
  • Meedenken over creatieve invulling van vacatures
  • Ondersteunen bij de onboarding
  • Opstellen en checken van contracten
  • Administratieve taken op gebied van HR
  • Ad Hoc support!

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33