IT Specialist

Wil je werken bij een bedrijf waar je technisch uitgedaagd wordt, veel kunt leren en samenwerken met je collega’s zodat je door kunt groeien naar een functie als Consultant? Heb je daarnaast ook de eigenschap dat je ondernemend bent en initiatief neemt. Heb je al enige werkervaring in de IT? Kom dan werken als IT Specialist bij Previder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als IT Specialist bij Previder ben je verantwoordelijk voor de realisatie en uitrol van IT oplossingen op het gebied van Infrastructuur, Cloud en Modern Workspace. Je analyseert en definieert complexe hard- en/of software gerelateerde problemen. Naast de technische werkzaamheden adviseer je klanten en collega’s over IT vraagstukken. Ook werk je samen met Projectmanagers en andere Consultants tijdens projecten waarin je nieuwe IT omgevingen implementeren bij onze klanten. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Projecten & Consultancy, het team bestaat uit ruim 30 collega’s. Je komt te werken in een zelfsturend team, waar veel ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen en initiatieven kunt nemen.


Je werkt bij de klanten op locatie, vanuit huis en op kantoor. Je klanten zijn heel divers, van bouw en zorg tot logistiek en food. Zo is je werk én de klantomgeving heel afwisselend.

Functievereisten

 • Je hebt affiniteit of kennis van cloudoplossingen van bijv. Microsoft (o.a. Azure / Office365 / Exchange, Intune), Ivanti en Citrix)
 • Je hebt passie voor technologie en kunt klanten daarover adviseren.
 • Je houdt van diversiteit en afwisseling in je werkzaamheden en je bent communicatief sterk.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent in het bezig van een geldig rijbewijs
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, een afgeronde IT opleiding en relevante certificeringen of bereidt deze te halen


Daarnaast vinden we het prettig dat je:


 • Ondernemend, verantwoordelijk, daadkrachtig, analytisch en resultaatgericht bent
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden hebt

Aanbod

Als IT specialist kom je terecht in een team met passie voor techniek en collega’s die zich voortdurend ontwikkelen op hun vakgebied. Je kunt daarnaast terugvallen op een groot aantal specialisten binnen Previder waarmee je technische uitdagingen kunt bespreken en oplossen.


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo, Vianen en Utrecht. In Hengelo waar jij komt te werken zijn in totaal ongeveer 150 collega’s werkzaam.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:


 • Lease-auto vrije keuze a.d.h.v. leasebudget
 • Eigen budget om mobiel en laptop uit te kiezen
 • Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 • Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 • Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk
 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder opereert landelijk vanuit drie locaties; Hengelo, Vianen en Utrecht. Jouw standplaats is Hengelo.


Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33