Fieldmanager

Ga jij de uitdaging aan om als Fieldmanager aan de slag te gaan binnen ons team Projecten & Consultancy in Hengelo? Zie jij het als een uitdaging om op een persoonlijke wijze de beste IT-professionals uit de markt te begeleiden en te ontwikkelen? Doe jij dit met een flinke dosis enthousiasme, creativiteit en weet jij mensen aan je te binden? Dan is Previder op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Vanwege de groei van Previder willen we ons team uitbreiden met een Fieldmanager. Als Fieldmanager coach en begeleid jij jouw medewerkers in hun carrière bij Previder. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen team van 20 IT-professionals.


Als Fieldmanager help je collega’s verder in hun ontwikkeling en zorg je ervoor dat zijn/haar kwaliteiten optimaal ingezet worden. Jouw focus ligt op ontwikkeling van hun loopbaan, je gaat voor de lange termijn oplossing. Je bent hierbij iedere dag mét en vóór mensen bezig! Van het werkgeluk en persoonlijk welzijn tot aan de beloofde dienstverlening aan de opdrachtgevers.

Functievereisten

Voor de vacature van Fieldmanager zijn wij op zoek naar een echte people manager. Jij bent de geboren coach met empathisch vermogen en hebt oog voor de ambities van anderen. Je stelt samen een persoonlijk ontwikkelplan op en zorgt ervoor dat persoonlijke doelen worden behaald. Zo draag je bij aan het succes van hun carrière en hun werkgeluk!


  • Je hebt passie voor het ontwikkelen van medewerkers.
  • Je beschikt over empathisch vermogen, gesprekstechnieken en een commerciële houding.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als bijvoorbeeld Fieldmanager, Peoplemanager, HR-adviseur, HR coach of als Teammanager.
  • Je vindt het leuk om met IT- professionals te werken.
  • Overtuigingskracht en commercieel inzicht.
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele werkhouding.
  • Ervaring in de IT is een pré, maar geen vereiste.

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo, Vianen en Utrecht. In Hengelo waar jij komt te werken zijn in totaal ongeveer 150 collega’s werkzaam.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil!


We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:

  • Mogelijkheid tot hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten.
  • Deelname aan een leiderschapstraject programma binnen de Odin Groep.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33