Lead Consultant IT

Heb jij ruime ervaring als Consultant en wil je de stap maken naar Lead Consultant? Of werk je al als Lead Consultant en wil je met jouw stevige kennis en ervaring direct impact maken bij het ontwerpen en inrichten van uitdagende IT projecten? Dan is Previder op zoek naar jou als Lead Consultant IT.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Lead Consultant hoor je bij de beste in je vak. Je bent in staat om zowel inhoudelijk als sturend bij te dragen in de meest uitdagende en complexe projecten bij onze klanten. Zelfstandig en in teamverband werk je op hoog technisch niveau in grote, complexe IT projecten met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.


Je bent vanuit de techniek verantwoordelijk voor de aansturing, uitvoering en oplevering van onze projecten en zorg je ervoor dat onze projecten succesvol worden afgerond en opgeleverd. Je hebt een brede expertise op het gebied van IT-oplossingen, waarbij jouw specialisatie ligt op de front-end oplossingen van Microsoft.


Taken en verantwoordelijkheden in het kort:


 • Je denkt mee in de IT visie van klanten en vertaalt dit naar roadmaps
 • Je vertaalt de wensen van klanten naar een technisch ontwerp.
 • Je levert de projecten succesvol op en zorgt ervoor dat de overdracht aan onze Services organisatie soepel verloopt.
 • Je fungeert als technisch sparringspartner voor IT-Consultants en IT-Specialisten van Previder.
 • Je werkt vanuit onze locatie in Hengelo. Ook in Vianen heeft Previder een consultancy team. Zo bouwt Previder verder aan een landelijke footprint.


Je bent een goede sparringpartner en adviseur om met klanten te praten over uitdagingen op het gebied van IT. Met jouw technische kennis lever jij niet alleen een belangrijke bijdrage aan het garanderen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten, maar heb je een directe bijdrage over de ontwikkeling van het dienstportfolio van Previder. Je maakt onderdeel uit van het innovatieteam van Previder en samen spar je met de directie van Previder over de toekomstvisie.


Naast je projectwerkzaamheden krijg je de mogelijkheid om tijd te besteden aan het schrijven van content zoals blogposts, webinars of het bezoeken van (internationale) evenementen.

Functievereisten

 • Minimaal 5 jaar ervaring als IT Consultant, Projectengineer, System Engineer, IT Specialist, IT Engineer of vergelijkbare rol.
 • Je hebt kennis van cloudoplossingen van bijv. Microsoft (o.a. Azure / Office365 / Exchange, Intune), Ivanti en Citrix)
 • Je bent een teamplayer en weet een team op sleeptouw te nemen.
 • Je hebt passie voor technologie en in staat om deze klantgericht in te zetten.
 • De wil en motivatie jezelf continu te willen ontwikkelen.
 • HBO werk en denkniveau en relevante certificeringen.

Aanbod

Als Lead Consultant kom je terecht in een team met passie voor techniek en collega’s die zich voortdurend ontwikkelen op hun vakgebied. Je kunt daarnaast terugvallen op een groot aantal specialisten binnen Previder waarmee je technische uitdagingen kunt bespreken en oplossen.


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo, Vianen en Utrecht. In Hengelo waar jij komt te werken zijn in totaal ongeveer 150 collega’s werkzaam.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:


 • Lease-auto vrije keuze a.d.h.v. leasebudget
 • Eigen budget om mobiel en laptop uit te kiezen


 • Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 • Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 • Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk
 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33