Lead Consultant IT

Heb jij ruime ervaring als Consultant en wil je de stap maken naar Lead Consultant? Of werk je al als Lead Consultant en wil je met jouw stevige kennis en ervaring direct impact maken bij het ontwerpen en inrichten van uitdagende IT projecten? Dan is Previder op zoek naar jou als Lead Consultant IT.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Lead Consultant hoor je bij de beste in je vak. Je bent in staat om zowel inhoudelijk als sturend bij te dragen in de meest uitdagende en complexe projecten bij onze klanten. Zelfstandig en in teamverband werk je op hoog technisch niveau in grote, complexe IT projecten met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.


Je bent vanuit de techniek verantwoordelijk voor de aansturing, uitvoering en oplevering van onze projecten en zorg je ervoor dat onze projecten succesvol worden afgerond en opgeleverd. Je hebt een brede expertise op het gebied van IT-oplossingen, waarbij jouw specialisatie ligt op de front-end oplossingen van Microsoft.


Taken en verantwoordelijkheden in het kort:


  • Je denkt mee in de IT visie van klanten en vertaalt dit naar roadmaps
  • Je vertaalt de wensen van klanten naar een technisch ontwerp.
  • Je levert de projecten succesvol op en zorgt ervoor dat de overdracht aan onze Services organisatie soepel verloopt.
  • Je fungeert als technisch sparringspartner voor IT-Consultants en IT-Specialisten van Previder.
  • Je werkt vanuit onze locatie in Hengelo. Ook in Vianen heeft Previder een consultancy team. Zo bouwt Previder verder aan een landelijke footprint.


Je bent een goede sparringpartner en adviseur om met klanten te praten over uitdagingen op het gebied van IT. Met jouw technische kennis lever jij niet alleen een belangrijke bijdrage aan het garanderen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten, maar heb je een directe bijdrage over de ontwikkeling van het dienstportfolio van Previder. Je maakt onderdeel uit van het innovatieteam van Previder en samen spar je met de directie van Previder over de toekomstvisie.


Naast je projectwerkzaamheden krijg je de mogelijkheid om tijd te besteden aan het schrijven van content zoals blogposts, webinars of het bezoeken van (internationale) evenementen.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiƫnt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33