Servicemanager

De IT (cloud)diensten van Previder groeien snel. Ben jij de gemotiveerde Servicemanager die de brug slaat tussen business en ICT en uitstekende relaties onderhoudt met onze belangrijkste klanten? Kom dan bij Previder! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Servicemanager ben je een sparringpartner voor zowel onze klanten als voor onze interne organisatie. Je bent het directe aanspreekpunt voor servicemanagement klanten en je communiceert afwisselend op operationeel, tactisch en strategisch niveau.


Op het gebied van servicemanagement ben je een spin in het web. De klanttevredenheid naar een nog hoger plan brengen; dat heb jij altijd als doel voor ogen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je realiseert service level agreements (SLA’s), bewaakt deze en stuurt bij waar nodig. Ook al heb je geen hiërarchische bevoegdheid, toch weet jij op energieke manier te bewerkstelligen dat collega’s gewenste veranderingen doorvoeren. Periodiek overleg je met de klant over de gerealiseerde dienstverlening en adviseer je hoe verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Je maakt onderdeel uit van onze Managed Services organisatie in Vianen.  


Dagelijks ben je als Servicemanager bezig met: 

 • Aanspreekpunt en sparringpartner voor service management klanten en leveranciers; 
 • Opzetten service afspraken en het opzetten en bewaken van service levels; 
 • Opstellen service level rapportages voor onze servicemanagement klanten; 
 • Het voeren van periodieke service level management overleggen; 
 • Contactpersoon voor de klant in geval van escalatie, zorgdragen voor interne afstemming en coördinatie; 
 • Initiëren en realiseren van verbetervoorstellen in Previder’s dienstverlening; 
 • Leveren van pre-sales ondersteuning en presentaties aan onze klanten of toekomstige klanten over onze dienstverlening. 

Functievereisten

 • Afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld Bedrijfskunde, IT Service Management, Business IT of commerciële richting;  
 • 3-5 jaar werkervaring op het gebied van servicemanagement of vergelijkbare rol; 
 • Kennis van ITIL- en beheerprocessen; 
 • Sterke affiniteit met IT; 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klant- en servicegerichtheid; 
 • Relevante ervaring in het onderhandelen en het afsluiten van contracten;  
 • Sensitiviteit en in staat tactisch te handelen; 
 • Je bent stressbestendig en in staat om adequaat te reageren bij ad-hoc situaties; 
 • Vaardig in het schrijven van compacte rapportages en voorstellen, zowel Nederlands- als Engelstalig. 

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 180 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering. 


We vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar. In deze rol beschik je ook over een notebook, smartphone en auto van de zaak.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website https://werkenbij.previder.nl/ of kom langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33