Teamlead IT Services

Ben jij van nature een verbinder en vind je het leuk om je team te motiveren en enthousiasmeren? Kun jij goed het gehele overzicht houden, waarin je stuurt op resultaat en customer experience hoog in het vaandel staat? Heb je al enige ervaring óf wil je die stap maken naar een leidinggevende functie? Dan is Previder op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Teamlead IT Services voor onze business unit zorg, geef je richting aan je team. Daarnaast bewaak je zorgvuldig de kwaliteit van onze dienstverlening én zorg je dat onze klanten goed worden ondersteund met hun vragen en issues. Dit doe je vanuit onze locatie in Hengelo.


De totale afdeling IT Services op ons kantoor in Hengelo bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste collega’s, het team waar jij in opereert bestaat uit ongeveer 25 technische collega’s, een deel van deze IT specialisten ga jij rechtstreeks aansturen. De IT Specialisten hebben direct contact met eindgebruikers werkzaam in de zorg. In jouw rol schakel je voornamelijk op klantniveau met IT Coördinatoren of IT managers.


Bij Previder hebben we voor de komende jaren mooie groeiambities. Wij zijn op zoek een gedreven Teamlead die daarin mee wilt groeien, snel schakelt en beslissingen durft te nemen. Daarnaast vind je het leuk om je team te motiveren, inspireren en tegelijk heb je oog voor de persoonlijke ontwikkeling van elk individu in je team. Samen met je team ga je elke dag op zoek naar mogelijkheden om de klant te verrassen met een WOW-effect en de verwachtingen te overtreffen.


Je bent dagelijks bezig met: 

 • Je bent vanzelfsprekend verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van jouw team
 • Dit doe je door de kwaliteit te bewaken en toe te zien op de realisatie van de gewenste en afgesproken dienstverlening
 • Je geeft op inspirerende wijze leiding aan je team. Daarbij zorg je voor de verdere ontwikkeling en motivatie van alle teamleden
 • Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken
 • Bij verstoringen of complexe vragen bij klanten ondersteun je waar nodig

Functievereisten

 • 1-3 jaar ervaring met leidinggeven, of een aantal jaren werkervaring als Senior IT Specialist
 • Werkervaring in IT gericht op o.a. moderne werkplekken, cloudapps en virtualisatie
 • Je schakelt snel en communiceert op verschillende levels
 • Je hebt een hoog energieniveau en weet in stressvolle situaties de rust in het team te bewaken
 • HBO werk- en denkniveau

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo, Vianen en Utrecht. In Hengelo waar jij komt te werken zijn in totaal ongeveer 150 collega’s werkzaam.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden en daarnaast:

 • Deelname aan het leiderschapsprogramma van Previder
 • Hybride werken en een goede thuiswerkregeling
 • Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen
 • Eigen budget om mobiel en laptop uit te kiezen
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk
 • Jaarlijks hebben we de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website https://werkenbij.previder.nl/ of kom langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33