IT Engineer Infrastructuur

Heb je ervaring met routers, switches en firewalls? Maak van je ideeën werkelijkheid; ontwerp, bouw en beheer de netwerkinfrastructuur van de klanten! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als IT Engineer maak je onderdeel uit van het team Managed Services, bestaande uit ruim 30 collega’s. Samen beheren ze meer dan 100 klantomgevingen op afstand. De klanten van Previder zijn heel divers, van woningbouwcorporaties en zorginstellingen tot software vendoren en het onderwijs. 

Als IT Engineer ziet je dag er als volgt uit:

Als IT Engineer bij Previder werk je aan klantomgevingen en richt je je op vraagstukken rondom Netwerken & Firewalls voor de klanten. Je houdt je bezig met proactief beheer, vernieuwt omgevingen en adviseert systeembeheerders, IT-coördinatoren en IT-managers bij de klanten. Daarnaast breng je issues in kaart en werk je aan incidenten en wijzigingsverzoeken. 

Intern ben je, samen met je infra-collega’s, het eerste aanspreekpunt binnen jouw kennisgebied; Netwerken & Firewalls. Je specialiseert je in Cisco, Fortinet of Sophos. Binnen het team wordt ook gewerkt met andere specialisaties, waaronder: Office 365, Citrix, Ivanti, VMware, Microsoft Server en Azure. 

Functievereisten

  • Tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. 
  • Brede kennis van netwerkgerelateerde technieken en oplossingen van onder andere Cisco en Fortinet.  
  • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT. 
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van relevante certificeringen. 
  • De bereidheid om jezelf continu te ontwikkelen. 

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 180 collega's in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder levert het gehele IT-fundament. Ze realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, ze begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit de datacenters. Door de persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn ze een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn ze in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor de klanten. Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BP HENGELO
088- 332 33 33