Inside Sales

Kun jij klantvragen goed analyseren én vertalen naar IT-oplossingen? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Inside Sales medewerker bij Previder adviseer je de bestaande klanten over inhoudelijke vraagstukken op IT-gebied. Zo adviseer je bijvoorbeeld klanten die hun lokale IT-omgeving willen migreren naar de cloud. Om dit goed te kunnen doen verdiep jij je in de diensten van Previder, met name op het gebied van Cloud en Online Werkplekoplossingen, zoals O365 en Citrix. Jij denkt met de klant mee over de best passende oplossing voor zijn wensen en budget. 

De klanten nemen contact op met jou en jij inventariseert hun wensen. Naar aanleiding van dit contact werk je offertes uit. Je levert hierbij veel maatwerk en denkt in oplossingen. Dit doe je door veel samen te werken met je collega’s; accountmanagers, IT-specialisten en consultants. En soms ook met leveranciers. Samen stemmen jullie de oplossing inhoudelijk af. 

  • Je staat klanten te woord, telefonisch en online, op het gebied van IT-oplossingen.
  • Je adviseert klanten over de diensten van Previder.
  • Je werkt zelfstandig offertes uit.
  • Je overlegt met accountmanagers, IT-specialisten en consultants van Previder over inhoudelijke IT-oplossingen.
  • Je werkt in het team van de Commerciële Binnendienst, samen met 7 andere collega’s en een teammanager. Als team zijn jullie onderdeel van de afdeling Verkoop. 

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding
  • Commerciële werkervaring
  • Interesse in- en/of kennis van Cloud of Werkplek oplossingen
  • Je bent servicegericht, assertief en communicatief

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 300 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen.  Ze hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van de collega’s. Bij hen zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering. Ze vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. De collega’s maken immers het verschil! Ze bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar. In deze rol beschik je ook over een notebook.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder levert het gehele IT-fundament. Ze realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, ze begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit de datacenters. Door de persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn ze een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn ze in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor de klanten. Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BP HENGELO
088- 332 33 33