Teamlead IT Services

Wil jij leidinggeven aan een enthousiast team van IT’ers? Op de afdeling Services is Previder op zoek naar een teammanager met ervaring in de IT én leidinggevende capaciteiten. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Teamlead IT Services ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team dat bestaat uit IT Support Specialisten, IT Engineers en Service Managers. Gezamenlijk beheren wij meer dan 100 klantomgevingen, bieden we werkplekdiensten aan en richten we ons op proactief beheer en vernieuwen van deze IT-omgevingen. Daarnaast worden issues in kaart gebracht en wordt aan incidenten en wijzigingsverzoeken gewerkt. Het team dat je gaat aansturen bestaat uit 20-25 enthousiaste collega’s.  

Samen met jouw manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van dit team en het realiseren van tevreden klanten én medewerkers. Tegelijkertijd kun je met je technische kennis onder meer projectplannen en technische ontwerpen beoordelen en werk je projectmatig aan verbeteringen op het vlak van beheer, automatisering en processen.

Wij zijn op zoek een gedreven teammanager die snel schakelt en beslissingen durft te nemen. Het ontwikkelen van professionals is voor jou een tweede natuur.


Locatie? 

Je werkt vanuit onze locatie in Hengelo en deels vanuit huis. Ook in Vianen heeft Previder een Services team. Zo bouwt Previder verder aan een landelijke footprint. 

Functievereisten

  • 1-3 jaar ervaring met leidinggeven
  • Werkervaring in een technische IT rol en ruime kennis van IT Technologie
  • Je bent een flexibele denker, schakelt snel en hebt een hoge mate van uitvoerend vermogen
  • Je hebt een hoog energieniveau en weet in stressvolle situaties de rust in het team te bewaken
  • HBO werk- en denkniveau.

Aanbod

Previder levert het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Bedrijfsprofiel Previder

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie met ruim 260 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. 


Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering. Je krijgt een opleidingsbudget en neemt deel aan het leiderschapsprogramma van Odin Groep.


We vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en flexibele werktijden kennen we een thuiswerkregeling en zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar. In deze rol bieden we je ook een notebook, smartphone en de juiste middelen om deels vanuit huis te werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BP HENGELO
088- 332 33 33