IT Consultant

Als IT Consultant bij Previder ontwerp en implementeer je online werkplekomgevingen voor de klanten. Heb jij ervaring met oplossingen van Microsoft, Ivanti en/of Citrix?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-4-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als IT Consultant bij Previder ben je vanaf het begin betrokken bij het project; als een klant beslist om met  onze diensten en oplossingen te gaan werken, beginnen we met het stellen van vragen. De meest belangrijke vraag waar we een antwoord op zoeken is “Wat wil onze klant precies bereiken?” Alleen zo kunnen we de beste oplossing bieden.


Op basis van de klantbehoefte en -wensen stel je een technisch ontwerp op. Vervolgens implementeer jij de oplossing van A-Z samen met IT specialisten bij onze klant, waarbij jouw specialisatie ligt op de front-end oplossingen van Microsoft. Vaak werk je aan een aantal projecten tegelijk. Je werkt in een team van ervaren projectmanagers, IT Specialisten en Lead consultants (architecten). Ieder met hun eigen specialisme.


TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Vertaling van een indicatief voorstel naar het technisch ontwerp en opstellen van bijbehorende documenten. 
  • Signaleren van technische issues en projectrisico’s. Tegelijkertijd bedenk jij de mogelijke oplossingen en denk je actief mee over procesverbeteringen.
  • Succesvol opleveren van de projecten, binnen de gestelde kaders zodat de juiste overdracht aan onze Services organisatie soepel verloopt.

Functievereisten

SKILLS

  • 3 jaar ervaring als Projectengineer / Technisch Consultant / IT Specialist / IT Engineer of vergelijkbare rol
  • Ervaring met (publieke) cloudoplossingen van bijv. Microsoft (o.a. Azure / Office365 / Exchange, Intune), Ivanti en Citrix
  • Je bent een teamplayer en commercieel ingesteld
  • Passie voor technologie en in staat om deze klantgericht in te zetten
  • De wil en motivatie jezelf continu te willen ontwikkelen
  • HBO werk en denkniveau en relevante certificeringen

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 180 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen. We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een bovengemiddelde pensioenregeling. Daarnaast krijg je in deze rol ook een notebook, smartphone en auto van de zaak. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder levert het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33