IT Specialist

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in de IT? Een baan waarin jij je verder kan ontwikkelen tot IT Consultant? Dan ben jij wellicht de toekomstige IT Specialist van Previder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als IT Specialist bij Previder ben je verantwoordelijk voor de realisatie en uitrol van IT oplossingen op het gebied van Infrastructuur, Cloud en Modern Workspace. Je analyseert en definieert complexe hard- en/of software gerelateerde problemen. Naast de technische werkzaamheden adviseer je klanten en collega’s over IT vraagstukken. Ook werk je samen met Projectmanagers en IT Consultants tijdens projecten waarin we nieuwe IT omgevingen implementeren bij onze klanten. 


Als IT Specialist kun jij je verder specialiseren in de verschillende oplossingen binnen het portfolio dat Previder hanteert, waaronder Microsoft Infrastructuur en Cloud oplossingen (Office365/Azure), Citrix, VMware, Netapp en Cisco.  


Je werkt bij de klanten op locatie, vanuit huis en op kantoor. Je klanten zijn heel divers, van bouw en zorg tot logistiek en food. Zo is je werk én de klantomgeving heel afwisselend.


Je maakt onderdeel uit van de afdeling Projecten & Consultancy, bestaande uit ruim 30 collega’s, en je komt te werken in een zelfsturend team. Previder opereert landelijk vanuit twee locaties; Hengelo en Vianen. Jouw standplaats is Hengelo. 

Functievereisten

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt passie voor technologie en kunt klanten daarover adviseren.
 • Je houdt van diversiteit en afwisseling in je werkzaamheden en je bent communicatief sterk. 
 • HBO werk- en denkniveau en relevante certificeringen.
 • Geldig rijbewijs B.

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 180 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen. We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een bovengemiddelde pensioenregeling. Daarnaast krijg je in deze rol ook een notebook, smartphone en auto van de zaak. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. Bij ons zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering.

 • Goede pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • 25 vakantiedagen
 • Goed salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Gezellige activiteiten


Bekijk hier meer informatie over werken bij en andere vacatures van Previder. 

Bedrijfsprofiel Previder

Previder levert het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.


Lees hier het verhaal van Koen over zijn functie als IT-Specialist bij Previder.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BP HENGELO
088- 332 33 33