Operator

Polaroid is op zoek naar een operator.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
11-10-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als (Production) Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de verschillende machines ten behoeve van het produceren van instant film pack. Dit doe je met inachtneming van de geldende kwaliteitseisen binnen de gestelde tijd in samenwerking met collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle vooraf van de juiste informatie en machine instelling, het oplossen van kleine storingen aan de machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles, zowel visueel als met meetgereedschap.

Functievereisten

Je beschikt over MBO 3 of 4 werk- en denkniveau, liefst aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt technisch inzicht, houdt van machines die voornamelijk mechanisch worden aangestuurd en al wat ouder zijn. Als mens ben je een teamplayer, open, ambitieus, eerlijk en stelt je pro-actief op. Het werken met onze specifieke machines leer je in de praktijk.

Aanbod

In Enschede werkt een team van rond de 130 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film in een informele sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn markt conform, waarbij de nadruk ligt op de goede sfeer, samenwerking, eerlijkheid en waardering.

Bedrijfsprofiel Polaroid Originals

Onze geschiedenis is diep geworteld in wetenschap en kunst.

Edwin Land, een wetenschapper, kunstenaar en zakenman richtte Polaroid op in 1937. Hij gebruikte kunst en wetenschap om de baanbrekende SX-70 instant camera te ontwerpen. Decennia later gebruikten kunstenaars als Andy Warhol en Keith Haring Polaroidcamera’s en fotografie om zichzelf uit te drukken, labels in twijfel te trekken en de status quo uit te dagen. In het afgelopen decennium ging een groep gepassioneerde mensen op pad om analoge instant film te redden met The Impossible Project, en niet verwonderlijk geëvolueerd tot de moderne Polaroid.


Wij zijn niet de Polaroid van je ouders.

We eren onze erfenis, maar kijken uit naar hoe we een meer menselijke, betekenisvolle wereld kunnen creëren door middel van creativiteit. Dat is onze visie. We kunnen alles maken, maar we pushen onszelf om dingen te maken en te doen die creatieve energie ontketenen. Het is niet wat we zeggen, maar wat we bouwen en creëren dat bepaalt wie we zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Polaroid. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hoge Bothofstraat 45
7511ZA ENSCHEDE
0800 577 01500