Consultant Subsidies & ICT Innovatie

Wil jij een grote diversiteit aan innovatieve organisaties adviseren over het financieren van innovatie? Geeft het je veel voldoening om voor deze organisaties kwalitatief goede subsidieaanvragen te schrijven? En vind je het daarnaast leuk om een bijdrage te leveren aan de technologische vooruitgang van Nederland? Dan is deze uitdagende baan bij PNO Consultants iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-4-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Jouw uitdaging:

Als Consultant Subsidies & ICT Innovatie krijg je bij PNO Consultants direct de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring in de praktijk te brengen. Zowel je mondelinge als schriftelijke vaardigheden kun je direct inzetten. Vanaf je eerste werkdag ga je mee naar onze klanten, om hen te adviseren over de financiering van hun innovatieve projecten. Concreet betekent dit dat je jouw kennis (onder andere van ICT) en je advies- en schrijfvaardigheden inzet bij het aanvragen van subsidies voor onze klanten. Wordt de subsidie toegekend (jouw primaire doel), dan biedt dat de klant de financiële ruimte om zijn innovaties en ambities te verwezenlijken.

Dankzij jouw inspanningen om innovatieprojecten met succes te verbinden aan financieringsmogelijkheden, lukt het organisaties sneller, beter en met meer focus om te innoveren – onder andere op het gebied van ICT. Je draagt persoonlijk bij aan de mooiste en meest vooraanstaande (ICT-)innovaties in Nederland!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In samenwerking met jouw collega’s begeleid je klanten bij het koppelen van hun ambities aan financieringsmogelijkheden. Daarbij kun je denken aan:

  • Het opstellen en indienen van kwalitatief hoogwaardige financierings- of subsidieaanvragen (o.a. voor ICT-innovaties).
  • Het verkennen van de mogelijkheden om projecten te starten bij klanten en vanuit een commerciële werkhouding deze klanten te benaderen met interessante proposities.
  • Het sparren met jouw klanten over hun innovatieplannen, en deze plannen koppelen aan subsidies, financieringen en/of ambities van andere organisaties.
  • Het plannen, organiseren en coördineren van de implementatie van toegewezen subsidieprojecten.
  • Het voorbereiden van rapportages en presentaties binnen gestelde deadlines.
  • Het in kaart brengen van de (technische) markt waarin jouw klanten opereren.

Bedrijfsprofiel PNO Consultants

Wie is PNO Consultants?

PNO Consulants is dé Europese subsidieadviseur en innovatiepartner. De experts van PNO Consultants helpen bedrijven en non-profitorganisaties om goede ideeën ruimte te geven en innovatie waar te maken. Niet alleen door voor hen nationale of Europese subsidie te regelen, maar ook door het innovatieproject vorm en inhoud te geven.

De PNO Group heeft in totaal zo’n 400 medewerkers, verspreid over 20+ vestigingen in Europa: Nederland, Italië, Spanje, Portugal, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf begon ruim drie decennia geleden als kleine starter en is nu Europees marktleider op het gebied van subsidie- en innovatieadvies, voor iedereen die vol vuur aan iets nieuws begint.

Waar kom je terecht?

In deze functie werk je nauw samen met de collega’s van jouw regioteam en met diverse collega’s van onze verschillende labels. Het team maakt onderdeel uit van de PNO Group, waarin ambitieuze en inspirerende collega’s binnen diverse labels samenwerken. Je komt te werken op ons kantoor in Enschede. Daarnaast werken ze op dit moment gedeeltelijk vanuit huis. Je start met een intensief onboarding programma, zodat je goed wordt ingewerkt.

Jouw team bestaat uit gedreven mensen met heel verschillende achtergronden. Sommigen hebben ervaring opgedaan bij high-tech bedrijven, anderen hebben zich bij PNO gespecialiseerd in projectmanagement en subsidieregelingen. Zo vul je elkaar goed aan als je je samen inzet voor een project. En je staat er nooit alleen voor – waar je ook tegenaan loopt, je kunt altijd terugvallen op je collega’s van de diverse regioteams. De sterke onderlinge band stimuleert je om écht het verschil te maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van PNO Consultants. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 15
7521 PL ENSCHEDE
088 - 838 13 81