Chauffeur/Isolatiemedewerker

Pluimers Isolatie is Europees marktleider op het gebied van isolatie en is op zoek naar een Chauffeur/Isolatiemedewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als chauffeur/isolatiemedewerker maak je onderdeel uit van een team en ben je mede verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van diverse isolatiewerkzaamheden door geheel Nederland in verschillende sectoren. Lees hieronder de hele vacature of bekijk ons vacature-filmpje.

Functievereisten

  • Een ‘Handen-uit-de-mouwen-mentaliteit’;
  • Een (h)echte teamspeler;
  • Flexibele instelling;
  • Rijbewijs C is een pré;
  • De bereidheid tot wekelijks in de kost.

Aanbod

Een goed salaris conform kennis- en ervaringsniveau met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afwisselend werk in een dynamisch bedrijf met volop (opleidings)mogelijkheden en kansen om jezelf te ontplooien.

Bedrijfsprofiel Pluimers B.V.

Pluimers Isolatie is Europees marktleider op het gebied van isolatie. Werken bij Pluimers betekent dan ook een grote carrière stimulans. Werken bij Pluimers is afwisselend en dynamisch met volop (opleidings)mogelijkheden en kansen tot zelfontplooiing.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pluimers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wattstraat 11
7461 AB RIJSSEN
0548 - 516 225