Projectmanager B&U

Plegt-Vos is op zoek naar een Projectmanager B&U

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-8-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De vacatures van Plegt-Vos hebben geen functieomschrijvingen. Bij Plegt-Vos gaan ze namelijk uit van talenten, toegevoegde waarde en verantwoordelijkheden, niet van taak- en functieomschrijvingen. De rol die jij met jouw talenten op wilt pakken en de manier waarop je deze wilt invullen is je eigen verantwoordelijkheid.

Functievereisten

Denk je dat je bij ons past? Stuur Plegt-Vos dan de link naar je LinkedIn-profiel. Wil je ook je motivatie verder toelichten? Dat mag uiteraard. Graag zelfs, maar het hoeft niet. Als je je motivatie toelicht, dan helpen zij je graag alvast een beetje op weg. Geef in je motivatie bijvoorbeeld jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen Plegt-Vos en de toegevoegde waarde die je denkt te kunnen leveren.


Vertel ons welke hbo- of wo-opleiding je hebt afgerond en wat je daarvan meeneemt naar Plegt-Vos. Duik ook in je werkverleden en geef aan wat jij ze te bieden hebt. Verduidelijk je verhaal gerust aan de hand van relevante voorbeelden. Zij zijn ook benieuwd waar jij in uitblinkt en waar jij nog in wilt doorgroeien. En tot slot: waarom wil je bij ze werken en denk je dat Plegt-Vos zo goed past bij jou?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Plegt-Vos. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Sherwood Rangers 1
7551 KW Hengelo
0541-588655