Medewerker Social Media & E-mail marketing

Ben jij een creatief persoon met kennis van Social Media? Heb jij ervaring met LinkedIn en Facebook Advertising? En ben jij ook nog eens gek op auto’s (of wie weet word je dit nog?). Kom dan ons marketingteam versterken bij Peterman Autogroep!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Medewerker Social Media & E-mail marketing ga je Peterman letterlijk en figuurlijk nog beter op de (digitale) kaart zetten. Je ontwikkeld creatieve content in tekst en beeld voor onze website, nieuwsbrieven en social media campagnes. Je beheert onze 4 kanalen en bent eindverantwoordelijke voor alle content die geplaatst wordt.


Je creëert passende content met ontwerptools als bijvoorbeeld de Adobe programma’s en op basis van statistieken bepaal jij de koers! Je stuurt bij indien nodig en geeft gas wanneer het kan. Je houdt je bezig met online advertising via Facebook en LinkedIn.


Ook schrijf en maak je nieuwsbrieven op (Care-mail) en help je mee met het organiseren van festiviteiten intern/extern.

Functievereisten

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je beschikt over een zelfstandige en proactieve werkhouding.
  • Je hebt ervaring in het plaatsen van betaalde content via verschillende kanalen.
  • Je durft creatief te zijn en verrast ons met unieke (grafische) content.
  • Je pakt graag de camera om gave foto’s te schieten of een mooie reel te maken.
  • Je schrijft foutloos pakkende teksten.
  • Je bent ambitieus en volgt de trends op social media op de voet.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Bij Peterman heb je niet alleen een super gave veelzijdige baan, maar ook nog eens de leukste collega’s! Wij bieden je een marktconform salaris, aantrekkelijke personeelskortingen, opleidingsbudget en een fijne werkomgeving bij ons familiebedrijf.

Bedrijfsprofiel Peterman

Peterman is een dealer van de merken Toyota en Lexus in de regio Twente (Enschede/Oldenzaal). Naast de dealer schappen zijn Autoschade Herstel Oldenzaal, Servicestation De Essen (tankstation) en Peterman Lease onderdeel van Peterman Autogroep.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Peterman Autogroep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Essenlaan 19
7577 AN Oldenzaal
0541 745 400