medewerker helpdesk en desktopbeheer

Voor de ICT-afdeling van Pentair zijn zij op zoek naar een Medewerker helpdesk en desktopbeheer. Samen met jouw collega’s ga je je bezighouden met het analyseren, oplossen van problemen met betrekking tot desktophardware en -software in een Windows-omgeving. Je komt te werken in een wereldwijde team-gerichte, snelle en groeiende omgeving met als standplaats Enschede.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO
  • Je bent verantwoordelijk voor de binnenkomende vragen rondom problemen met desktop hardware, besturingssysteem en applicatiesoftware.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van de hardware en software inventaris.
  • Je hebt contact en maakt afspraken met leveranciers.
  • Je installeert, zorgt voor het upgraden en configureren van desktop PC hardware en software.
  • Je zorgt voor de documentatie van defecte desktopapparatuur of componenten, reparatie, installatie en verwijdering.
  • Je zorgt dat alle Sarbanes Oxley procedures worden gevolgd.
  • Je helpt de Service Desk bij de verdere standaardisatie.
  • Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen en onderhouden van Lean en ITIL procedures.
  • Je initieert mede verbeterprocessen om de afdeling verder te optimaliseren.

Bedrijfsprofiel Pentair

Bij Pentair geloven we dat de gezondheid van onze wereld afhankelijk is van betrouwbare toegang tot schoon water. We leveren wereldwijd de meest uitgebreide reeks slimme en duurzame wateroplossingen aan woningen, (non) profit organisaties en industrieën. Onze toonaangevende en bewezen portfolio op het gebied van wateroplossingen biedt mensen, (non) profit organisaties en industrieën toegang tot schoon en veilig water en vermindert het waterverbruik. We zorgen er mede voor dat schoon water terugkeert in het milieu en opnieuw kan worden gebruikt. Of het nu gaat om sport en recreatie, gezondere huishoudens, beter watermanagement, schoner klimaat, een meer duurzamere manier van land- en tuinbouw, of veilig drinkwater voor degenen die dit het meest nodig hebben, we zullen niet stoppen voordat het water op de wereld op de best mogelijke manier wordt beheerd.

Op ongeveer 130 locaties in 34 landen werken de 10.000 medewerkers van Pentair in de overtuiging dat de toekomst van water mede van ons afhankelijk is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pentair. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 50
7547 TC ENSCHEDE
053 - 4287 350