Process Technician

Pentair is op zoek naar een Process Technician.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

In deze functie ondersteun je de Membraanproductie in het realiseren van de productieplanning en onze kwaliteitsdoelstelling. Je controleert onze productiemachines en de productkwaliteit ten opzichte van de geldende specificaties. Je legt hierbij verbanden tussen de procesparameters en geconstateerde afwijkingen tijdens het productieproces. Je volgt dit op door verbeteringen te initiëren en je bent in staat projecten te begeleiden en nieuwe productieactiviteiten zoals LEAN-principes te implementeren. Je maakt werkinstructies of past deze aan.

De taken van onze Technisch Operators worden door jou gecoördineerd. Jij stuurt deze collega’s functioneel aan. In overleg met de Technische Dienst voer je klein onderhoud uit aan het machinepark.

Zijn er bestellingen nodig, dan plaats je deze binnen de daarvoor gestelde kaders. Je bent contactpersoon voor betrokken externe partijen.  Jij bent de schakel tussen de ploegen en het productiemanagement.

Bedrijfsprofiel Pentair

Pentair X-Flow en Pentair Water Process Technology zijn wereldwijd toonaangevende organisaties voor de ontwikkeling en productie van innovatieve membraantechnologie ten behoeve van filtratieprocessen in de water-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie (wijn- en bierfiltratie). In onze vestiging in Enschede worden de membranen, modules, processen en installaties ontwikkeld, verkocht, ontworpen, gebouwd, getest en geserviced. Pentair ontwikkelt en levert wereldwijd innovatieve membraantechnologie voor filtratie- en zuiveringsprocessen in diverse industrieën.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pentair. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 50
7547 TC ENSCHEDE
053 - 4287 350