EHS Manager

Kom jij ons helpen om het EHS-beleid en de EHS-cultuur naar een hoger niveau te tillen? Als EHS Manager bij Pentair daag je management, medewerkers en externe partijen uit om actief bij te dragen aan een beter milieu, goede arbeidsomstandigheden en een veilige werkomgeving.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als EHS Manager ben jij de spil in ons EHS-beleid. Samen met de afdeling Quality bevorder je de EHS-cultuur in onze organisatie. Je onderhoudt bestaande business managementsystemen, ontwikkelt nieuw beleid en ziet toe op de uitvoering daarvan. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren van de bestaande middelen, processen en producten. Je werkt daarbij nauw samen met andere afdelingen en stimuleert het veiligheidsbewustzijn van medewerkers. In de komende jaren leid je een aantal grote projecten zoals de implementatie van ISO 14001 en ISO 45001. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor EHS-audits, zelfbeoordelingen en inspecties. Ook doe je onderzoek naar ongevallen en incidenten in onze productie en op externe locaties waar onze medewerkers werkzaam zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle regelgevende instanties zoals gemeentes en omgevingsdiensten en zorgt er samen met hen voor dat we aan alle eisen voldoen. Het is een nieuwe functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Dus hou je wel van een beetje uitdaging, dan is dit de juiste baan voor jou!

Bedrijfsprofiel Pentair

Bij Pentair Inc. geloven we dat de gezondheid van onze wereld afhankelijk is van betrouwbare toegang tot schoon water. Wij leveren een uitgebreid assortiment slimme, duurzame wateroplossingen aan consumenten, bedrijven en industrie├źn over de hele wereld. Pentair Inc. zet zich in voor een veiligere, duurzamere wereld. De 10.000 werknemers van Pentair Inc. werken op ongeveer 130 locaties in 34 landen. 


Pentair in Enschede is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van membraanfiltratie toepassingen voor bier, water en andere vloeistoffen. Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden deze oplossingen over de hele wereld. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pentair. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 50
7547 TC ENSCHEDE
053 - 4287 350