Werkvoorbereider / Planner Assembly

Pentair is op zoek naar een Werkvoorbereider / Planner Assembly.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

 • Vaststellen en/of afroepen van benodigde materialen en onderdelen aan de hand van een overdrachtsformulier en goedgekeurde tekening.
 • Plaatsen van bestellingen van standaardmaterialen en /of onderdelen t.b.v. productie.
 • Afstemmen van voorraadbestellingen met de afdelingen inkoop en het magazijn.
 • Invoeren van bestellinggegevens in het daarvoor bestemde systeem en bewaken van levertijden.
 • Zorgdragen dat materiaal op juiste tijdstip op de juiste plek aanwezig is.
 • Informeren van Productie Managers en/of Engineers ten aanzien van afwijkingen en/of het toevoegen of verwijderen van artikelen.
 • Controleren van tekeningen op duidelijkheid en maakbaarheid voor de productiemedewerkers.
 • Projectopdrachten onderverdelen in diverse productieopdrachten (WBS Structuur).
 • Samenstellen van productie opdrachten (tekeningen en materialenoverzichten) conform de geldende kwaliteitseisen.
 • Bespreken van kwaliteitsnormen met (Lead)Engineers en verzorgen van de benodigde (kwaliteits)formulieren voor productie.  
 • Maken van de totale werkplaatsplanning o.b.v. de capaciteitsvraag Enschede (mens, machine en materiaal)
 • Initiëren werkoverdrachten van Engineering naar Productie.
 • Deelnemen aan MDI, aandacht voor 6S, SQDC.

Functievereisten

 • Relevante opleiding op mbo 4 niveau, zoals werktuigbouwkunde.
 • Kennis is vereist van:
 • Toegepaste materialen en onderdelen die in de productie verwerkt worden.
 • Gedetailleerde kennis van het vakgebied werkvoorbereiding.
 • Administratieve ERP-systemen
 • Veiligheid, arbo- en kwaliteitsvoorschriften.
 • Beheersing van de Engelse taal en Duitse taal is een pré.
 • Als werkvoorbereider/planner ben je proactief en beschik je over het vermogen om problemen op te lossen.
 • Kennis van ISO 3834-2 las technische kwaliteitseisen (RVS) is een pré.

Aanbod

Kom jij ons team versterken? We kijken uit naar de kennismaking. Pentair biedt een mooi passend arbeidsvoorwaardenpakket met volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Een prachtige plant in Enschede waar alle afdelingen vertegenwoordigd zijn en een actieve personeelsvereniging aanwezig is. Op naar een mooie toekomst om samen met ons verder te bouwen aan Pentair!

Bedrijfsprofiel Pentair

De zuiverende werking van membraanfiltratie Hoogwaardige filtratietechnologie op basis van geavanceerde membranen. Dat is de kernactiviteit van Pentair uit ondernemend Enschede in Twente. Daarmee worden fabrikanten van apparatuur, ingenieursbureaus en constructie-aannemers wereldwijd geholpen met efficiëntie bescherming van water, vloeistoffen, warmte en apparatuur. Wereldwijd zien industrieën en organisaties zich geconfronteerd met toenemende uitdagingen in de zuivering van drinkwater, proceswater en afvalwater. Daarin staat een structurele vermindering van de impact op het milieu en de leefomgeving voorop. Anaerobe membraanbioreactoren (MBR) vormen de meest recente technologische oplossingen om deze problemen structureel aan te pakken. Scheiden van ongewenste deeltjes Membraanfiltratie zuivert een vloeistof door deze te scheiden van ongewenste vaste deeltjes, zo klein als moleculen. Zowel voor de productie van drinkwater, het reinigen en recyclen van proceswater en afvalwater, als voor een reeks industriële, niet-water-gerelateerde toepassingen in de voedings-, dranken- en farmaceutische sectoren, levert Pentair tal van X-Flow-oplossingen met innovatieve filtratieproducten, filtratiediensten en filtratietechnologieën. Wereldwijd distributienetwerk Via een wereldwijd distributienetwerk voorziet Pentair zowel OEM's, partners als aannemers van de geavanceerde X-Flow membraantechnologie. Ingenieurs ondersteunen klanten in elke projectfase, van conceptontwerp tot het opstarten en de uiteindelijke installatie en het in werking treden van de filtratie. In Enschede dragen het laboratorium, de R&D-faciliteiten en de uitgekiende productiefaciliteiten bij aan deze geavanceerde oplossingen. Op basis van de X-Flow-membranen zijn wereldwijd vele filtratieprojecten gerealiseerd. Zo werkt Pentair met trots aan duurzame oplossingen in een veranderende wereld. Doorbraaktechnologie Op de R&D-afdeling werken tientallen hoogopgeleide specialisten. In nauwe samenwerking met collega's van productbeheer en productimplementatie alsook met procestechnologen, worden verschillende innovatieve toepassingen gerealiseerd. Een recente doorbraak is de Helix-technologie, ook wel ‘ultrafiltratie met een twist’ genoemd. Het is de nieuwste innovatie van Pentair in buisvormige membraantechnologie. Het compacte Helix-membraan lost effectief het belangrijkste productieknelpunt op van ultrafijne ultrafiltratie, namelijk het ontstaan van concentratiepolarisatie en de daaruit voortvloeiende koekopbouw in de membranen. Met deze doorbraaktechnologie behoort dit knelpunt tot het verleden. Universitaire spinoff uit Twente X-Flow is van oorsprong een spinoff van Universiteit Twente, dat vanuit wetenschappelijk perspectief een praktische methode ontwikkelde om holle vezelmembranen van uitzonderlijke kwaliteit en robuustheid te vervaardigen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pentair. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 50
7547 TC ENSCHEDE
053 - 4287 350