Facilitair Medewerker en receptie ondersteuning

Voor de afdeling facility is Pentair op zoek naar een facilitair medewerker en receptie ondersteuning.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-11-2021
Aantal uur
22
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als facillitair medewerker en receptiie ondersteuning wordt ij het aanspreekpunt voor de facilitaire zaken binnen Pentair en spring je in bij de receptie als dat nodig is. Belangrijk voor deze functie is dat je praktisch bent ingesteld, georganiseerd kunt werken onder tijdsdruk en je in overzichtelijke stappen resultaten kunt neerzetten.


Taken en verantwoordelijkheden:


 • Verzorgen van de kantinedienst tijdens de lunch.
 • Bijhouden van borden en MDI lopen.
 • Op orde houden van de facility opslag.
 • Zorgdragen voor de voorraadbeheer in de kantine.
 • Schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten in het pand en het op orde houden van de spreekkamers en keukens.
 • Bestellen van koffie- en theeproducten en storingen aan kofieautomaten melden bij de leverancier.
 • Maandelijkse audits lopen.
 • Invallen bij de receptie en de kantine tijdens pauzes en bij ziekte/vakanties.
 • Basis receptiewerk/ telefoniste.

Functievereisten

 • Bij voorkeur in het bezit van het HACCP certificaat of de bereidheid hiervoor een cursus te volgen.
 • Relevante werkervaring in de kantine, horeca en receptie is een pré.
 • Basiskennis van MS-Office.
 • Als Facilitair medewerker ben je representief en klantgericht. Je bent daadkrachtig, steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een flexibele werkinstelling.
 • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

With our expanding global presence, cross-cultural insight and competence are essential for our ongoing success. We believe that a diverse workforce contributes different perspectives and creative ideas that enable us to continue to improve every day. Race, gender, ethnicity, country of origin, age, personal style, sexual orientation, physical ability, religion, life experiences and many more factors contribute to this diversity.


We take ongoing action to improve the diversity of our workforce by:


 • Ensuring leadership involvement and ownership
 • Attracting and retaining diverse talent at all levels
 • Fostering a globally aware, inclusive culture
 • Ensuring our practices are fair and non-discriminatory

Bedrijfsprofiel Pentair

De zuiverende werking van membraanfiltratie Hoogwaardige filtratietechnologie op basis van geavanceerde membranen. Dat is de kernactiviteit van Pentair uit ondernemend Enschede in Twente. Daarmee worden fabrikanten van apparatuur, ingenieursbureaus en constructie-aannemers wereldwijd geholpen met efficiëntie bescherming van water, vloeistoffen, warmte en apparatuur. Wereldwijd zien industrieën en organisaties zich geconfronteerd met toenemende uitdagingen in de zuivering van drinkwater, proceswater en afvalwater. Daarin staat een structurele vermindering van de impact op het milieu en de leefomgeving voorop. Anaerobe membraanbioreactoren (MBR) vormen de meest recente technologische oplossingen om deze problemen structureel aan te pakken. Scheiden van ongewenste deeltjes Membraanfiltratie zuivert een vloeistof door deze te scheiden van ongewenste vaste deeltjes, zo klein als moleculen. Zowel voor de productie van drinkwater, het reinigen en recyclen van proceswater en afvalwater, als voor een reeks industriële, niet-water-gerelateerde toepassingen in de voedings-, dranken- en farmaceutische sectoren, levert Pentair tal van X-Flow-oplossingen met innovatieve filtratieproducten, filtratiediensten en filtratietechnologieën. Wereldwijd distributienetwerk Via een wereldwijd distributienetwerk voorziet Pentair zowel OEM's, partners als aannemers van de geavanceerde X-Flow membraantechnologie. Ingenieurs ondersteunen klanten in elke projectfase, van conceptontwerp tot het opstarten en de uiteindelijke installatie en het in werking treden van de filtratie. In Enschede dragen het laboratorium, de R&D-faciliteiten en de uitgekiende productiefaciliteiten bij aan deze geavanceerde oplossingen. Op basis van de X-Flow-membranen zijn wereldwijd vele filtratieprojecten gerealiseerd. Zo werkt Pentair met trots aan duurzame oplossingen in een veranderende wereld. Doorbraaktechnologie Op de R&D-afdeling werken tientallen hoogopgeleide specialisten. In nauwe samenwerking met collega's van productbeheer en productimplementatie alsook met procestechnologen, worden verschillende innovatieve toepassingen gerealiseerd. Een recente doorbraak is de Helix-technologie, ook wel ‘ultrafiltratie met een twist’ genoemd. Het is de nieuwste innovatie van Pentair in buisvormige membraantechnologie. Het compacte Helix-membraan lost effectief het belangrijkste productieknelpunt op van ultrafijne ultrafiltratie, namelijk het ontstaan van concentratiepolarisatie en de daaruit voortvloeiende koekopbouw in de membranen. Met deze doorbraaktechnologie behoort dit knelpunt tot het verleden. Universitaire spinoff uit Twente X-Flow is van oorsprong een spinoff van Universiteit Twente, dat vanuit wetenschappelijk perspectief een praktische methode ontwikkelde om holle vezelmembranen van uitzonderlijke kwaliteit en robuustheid te vervaardigen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pentair. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 50
7547 TC ENSCHEDE
053 - 4287 350