Technical Consultant MPS (MPS – Managed Print Services)

Als Technisch Consultant vertaal jij de complexe integratie vraagstukken van onze klanten naar de beste technische oplossing. Je bent innovatief en een echte teamspeler. Je maakt graag het verschil voor de klant in de 1e fase van de samenwerking; de ontwerp- en uitrol fase. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant en houdt daarbij ook het belang van PCI nauwlettend in de gaten. Passie voor je vak en verantwoordelijkheid zijn termen die jou goed beschrijven.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Dit ga je doen

Als Technical Consultant ben je verantwoordelijk voor het technische en functionele ontwerp van de box-added software oplossing (beveiligd printen en scan-oplossingen) en de begeleiding van de uitrol bij onze klanten. Je ondersteunt onze Sales- en Business Consultants; jij fungeert als technische spil binnen grote en complexe implementatietrajecten bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Bij sales-, advies- en implementatietrajecten draag je zorg voor een juiste technische invulling en inrichting. In samenwerking met de accountmanager ben je verantwoordelijk voor presales van tendertrajecten en ben je betrokken bij de uiteindelijke inschrijving. Iedereen werkt nauw samen om onze klanten optimaal te bedienen.


Kerntaken

  • Aanvragen van klanten uitwerken en realiseren van functioneel en technisch ontwerp;
  • Je zorgt voor optimale klanttevredenheid en houdt daarbij het PCI belang scherp in het oog;
  • Adviseren van de Sales- en Business Consultants tijdens het box-added salestraject;
  • Je onderhoudt actief je eigen kennis over de branche, bedrijfsprocessen, ontwikkelingen in de business en ICT;
  • Je bent verantwoordelijk voor projectbegeleiding van standaard box-added implementaties en voor escalatiemanagement van box-added oplossingen;
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden en je signaleert proactief knelpunten en communiceert hier tijdig over;
  • Je rapporteert periodiek op een heldere manier over de voortgang.

Bedrijfsprofiel PCI Nederland BV

Rust is bij PCI een relatief begrip. Ons bedrijf is innovatief en ambitieus, “op het fanatieke af,” zou onze directeur Bas Kamphuis zeggen. Dat is ook nodig, want onze markt verandert met een enorm tempo. Als wij niet mee blijven veranderen, dan raken we achterop. We zijn nog lang niet klaar met groeien en hebben altijd plek voor capabele mensen met vakkennis. We werken vandaag aan de wereld van morgen en daar zijn we trots op.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van PCI. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tolstraat 37
7482 DC Haaksbergen
088 - 543 08 08