Stagiaire Marketing & Communicatie (Business Support)

Volg jij een HBO opleiding met de richting Marketing & Communicatie en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan is PCI Nederland iets voor jou! Wij zijn wij op zoek naar een creatieve stagiair(e) met een professionele houding en een overtuigende, kritische en leergierige blik.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

We bieden een zeer uitdagende en afwisselende meeloopstage op onze afdeling Marketing & Communicatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ondersteunt onze marketing en communicatie medewerker op het moment dat dat nodig is. Samen met je collega’s bedenk je social media campagnes, verstuur je nieuwsbrieven en help je met het organiseren en coördineren van verschillende events, marketingacties & presentaties. Ook zal je tijd besteden aan het creëren en ontwikkelen van nieuwe (sales)content, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Deze mix van activiteiten maakt dat deze stage je een unieke kans geeft om ervaring op te doen en jezelf professioneel te ontwikkelen binnen een professionele en resultaatgerichte omgeving. Kortom, een afwisselende stage waar je ongetwijfeld veel gaat leren!


Kerntaken

  • Het bedenken en creëren van social media campagnes
  • Je stelt nieuwsbrieven op
  • Je help bij het coördineren van verschillende events
  • Je creëert een nieuw sales content

Bedrijfsprofiel PCI Nederland BV

Als jij wilt werken in Haaksbergen dan zit je goed bij PCI. Want vanuit dit kantoor zijn wij dagelijks bezig met topsport op het gebied van IT. Wil jij dit team compleet maken en werken als bijvoorbeeld Functioneel Applicatiebeheerder, Technisch Consultant, Medior Accountmanager, HR Adviseur of Projectmanager in Haaksbergen en je waarde binnen het team laten gelden? Maak dan de transfer naar PCI.


Werken bij PCI AV betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft  je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. PCI AV biedt de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. PCI AV heeft daarbij als visie, dat  door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van PCI. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tolstraat 37
7482 DC Haaksbergen
088 - 543 08 08