Commercieel medewerker binnendienst

PCI is op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2021
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In de rol van commercieel medewerker binnendienst ben je de spil in het commerciële proces. Door ondersteuning te bieden aan onze accountmanagers en sales engineers zorg je ervoor dat het offerte- & ordertraject van projecten soepel verloopt. Daarnaast fungeer je als tussenpersoon tussen projectleiding, het magazijn, planning en uitvoer. Je treedt op een proactieve manier rechtstreeks in contact met (potentiele) klanten. Daarbij voorzie je de klant van advies en stel je offertes op. Ook het beheren en opvolgen hiervan in ons CRM-systeem behoort tot jouw verantwoordelijkheden.


De kerntaken:

 • Zelfstandig opstellen van offertes
 • Zelfstandig afhandelen van herhalingsaanvragen van bestaande relaties
 • Invoeren en begeleiden van opdrachten
 • Archiveren van alle relevante documenten
 • Telefonisch en/of per e-mail adviseren van klanten en filteren van aanvragen voor accountmanagers
 • Ondersteuning bieden bij financiële vraagstukken
 • Bij afwezigheid van accountmanagers zorgdragen voor het opvolgen van zaken, zoals aannemen en afwikkelen van telefoongesprekken en het aanpassen van presentaties
 • Opstellen van diverse overzichten, periodiek en op verzoek.

Functievereisten

Je bent positief ingesteld, flexibel, proactief en hebt zeer goede ontwikkelde commerciële skills. Je bent van nature klantvriendelijk, je denkt in oplossingen voor de klant en je bent communicatief vaardig. Verder ben je een echte teamplayer, en een beetje gezonde werkdruk vind jij juist prettig.


Je adviseert, denkt mee en je weet (potentiële) klanten aan te spreken en aan je te binden. Je weet alles van onderhandelen, houdt ervan om anderen te motiveren, te enthousiasmeren en natuurlijk om te verkopen. Voor het opstellen van offertes en overeenkomsten draai jij je hand niet om. Je bent een doorzetter en je gaat voor constante verbetering.


De functie eisen:

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie
 • Je hebt technisch inzicht, en affiniteit met de AV-branche is een pré
 • Je hebt een resultaatgerichte en enthousiaste houding
 • Je bent klantgericht en communicatief sterk
 • Daarnaast ben je oplossingsgericht en goed in plannen en organiseren
 • Je hebt kennis van officepakketten
 • Kennis van Syntess Atrium is een pré
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré

Aanbod

Je komt te werken in een ambitieus team van zelfstandige professionals, die net als jij op hun vrijheid zijn gesteld, maar die ook altijd klaar staan om je te helpen. Samen zijn we tenslotte meer dan de som van onze delen. Opgedane inzichten worden met elkaar gedeeld en successen worden samen gevierd. We hebben een open cultuur en we doen tussen de bedrijven door gezellige dingen met elkaar, zoals een spelletje FIFA in de gameroom, de vrijdagmiddagborrel, en regelmatige bedrijfsuitjes.


Werken bij PCI biedt je de mogelijkheid om je carrière te lanceren of te vervolgen in een informele werkomgeving waar het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid key is. Je komt te werken bij een ambitieuze groeiende onderneming, die opereert in de voorhoede van zakelijke innovatie. Daarnaast krijg jij:

 • Een dynamische, uitdagende baan in een technisch innovatief bedrijf, waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, dat betekent dat jij je ook continu ontwikkelt;
 • Een goed salaris met 8% vakantiegeld o.b.v. 40 uur per week;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Hier hebben we het over bij de koffiecorner:

Bij de koffiecorner is het een informeel samenkomen van collega’s. Zoveel keus als we hebben aan warme en gekoelde drankjes, zo varieert ook het onderwerp van gesprek. Waar we het zoal over hebben? Over favoriete series en sport bijvoorbeeld (Onze top 3 is voetbal, tennis, formule 1). En… hoe fanatieker er over een onderwerp gepraat wordt, hoe meer dialect je terug hoort. Regionale kantoren, dus ook regionale collega’s. Hobby’s en passies hebben we natuurlijk ook; van afspreken met vrienden voor een hapje en drankje, gamen (laten we nu een eigen gameroom hebben!), een festival bezoeken tot fotograferen en meer.

Wij zijn benieuwd; waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Bedrijfsprofiel PCI Nederland BV

PCI AV staat wereldwijd bekend om het creëren, beheren, transporteren en visualiseren van beeld en geluid. Dan doen we door de verkoop, installatie én service van betrouwbare en hoogwaardige audiovisuele oplossingen, voor zowel de publieke als voor de zakelijke markt. PCI AV speelt voortdurend in op alle ontwikkelingen, nieuwe klantwensen en innovaties.


PCI AV is onderdeel van PCI Nederland. PCI helpt organisaties met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving. Want met een sterke IT-infrastructuur bouw je de basis voor de ideale werkomgeving voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen met devices die je gebruikt om te kunnen werken. Zoals een beeldscherm in de vergaderruimte die je gebruikt voor een Teams-meeting of het delen van bestanden via je laptop. Maar ook het informatiescherm bij de ingang van een winkel of kantoor of de printer waar je veilig mee wilt printen en de faciliteiten daar omheen zoals een ergonomische werkplek en altijd papier voor de printer. PCI zorgt dat dit voor iedere medewerker, iedere dag op de beste manier werkt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van PCI. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tolstraat 37
7482 DC Haaksbergen
088 - 543 08 08