Geohydroloog

Vind jij het een mooie uitdaging om samen met je collega’s binnen een landelijk opererend team de kartrekker te zijn voor het vakgebied (geo)hydrologie? Wil jij je kennis en kunde zo inzetten dat je ons team Water naar een hoger niveau brengt? Dan ben jij de Geohydroloog Ortageo naar op zoek is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het oppakken van (geo)hydrologische vraagstukken. Je geeft adviezen over complexe technische vraagstukken op het gebied van grond- en/of oppervlaktewater. Je biedt ondersteuning en geeft advies bij het opstellen van offertes en rapportages en bij het uitvoeren van (geo)hydrologische onderzoeken en studies. Je bent actief in contact met klanten en bouwt op die manier snel een (intern en extern) netwerk op. Daarnaast ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en van maatschappelijke thema’s als klimaatadaptatie.

Functievereisten

Heeft een opleiding afgerond op het gebied van (geo)hydrologie of watermanagement (HBO/WO werk- en denkniveau). Je bent een (geo)hydroloog met een enkele jaren relevante werkervaring. Ben je een schoolverlater dan zien we je reactie ook graag tegemoet. Je bent ambitieus en bereid te investeren in je functie/baan, waarbij je het leuk vindt om zowel inhoudelijk als procesmatig bezig te zijn. Verder verwachten wij van jou dat je:


  • Communicatief vaardig bent;
  • Ondernemend en klantgericht bent, initiatief toont en jezelf en onze organisatie op een overtuigende manier weet te presenteren;
  • Commercieel gedreven bent en energie krijgt van het proactief benaderen van de markt waarbij je werk genereert voor jezelf en collega’s.

Aanbod

Ortageo is een organisatie met een informele werksfeer. Bij ons is er tijd voor een geintje en wordt saamhorigheid erg op prijs gesteld. Bij Ortageo werken is in teamverband werken in een open bedrijfscultuur. Daarnaast bieden wij jou het volgende:


  • flexibele werktijden met de mogelijkheid gedeeltelijk thuis te werken;
  • een gedegen inwerktraject en een fijne werkplek;
  • een passend salaris op basis van kennis en ervaring;
  • naast je 25 verlofdagen 8 extra ATV dagen per jaar;
  • een informele werksfeer met gezellige vrijdagmiddagborrel wanneer dat weer mogelijk is;
  • een standplaats in Almelo of Nijmegen.

Bedrijfsprofiel Orta Geo

Wij zijn een technisch ingenieursbureau met ruim zestig medewerkers verdeeld over vier vestigingen. Onze specialismen zijn: bodemonderzoeken en -saneringen, partijkeuringen, geotechniek, niet-gesprongen explosieven (NGE), asbestinventarisaties en duurzaamheidsoplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ortageo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Einsteinstraat 12a
7601PR ALMELO
+31 546 53 20 74