Projectmedewerker bodem

Haal jij energie uit het oppakken van multidisciplinaire projecten in projectteams en in het zelfstandig contact onderhouden met opdrachtgevers? Ben jij goed in het samen met collega’s zoeken naar een efficiënte manier om voor de klant tot het beste advies te komen? Vind jij het leuk door een breed werkgebied iedere dag voor een nieuwe uitdaging te staan? Dan ben jij de (Trainee) Projectmedewerker Bodem die Orta Geo zoekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als fulltime Projectmedewerker Bodem ben je goed in het op een heldere manier aan de klant presenteren van resultaten met behulp van een adviesrapport. Je bent in staat zelfstandig projecten voor te bereiden, te offreren en uit te voeren op het gebied van bodem- en watervraagstukken. Het geven van bemalingsadviezen, grondwatermonitoring en verkennen van bodem, en waterbodemonderzoek is jou bekend. Ook heb je ervaring met het verrichten van partijkeuringen. Met jouw open mindset ben je nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en kun je kennis snel toepassen in de praktijk.

Functievereisten

De juiste kandidaat:

Heeft een afgeronde HBO-opleiding binnen het vakgebied milieukunde, water en milieu, archeologie of civiele techniek en 1 à 2 jaar relevante werkervaring. Ben je schoolverlater dan zien we je reactie ook graag tegemoet. Wij verwachten van jou:


 • Dat je van nature een ondernemende instelling en sterke sociale en communicatieve vaardigheden hebt
 • Dat je in oplossingen denkt en niet bang bent om het initiatief te nemen
 • Een planmatige, flexibele, klant- en resultaatgerichte manier van werken. Dit kan zowel zelfstandig, met vrijheid van handelen, maar ook ondernemend in een team zijn
 • Ervaring en/of affiniteit met onze branche en een uitgebreid netwerk
 • Dat je kennis en ervaring hebt met Geografisch Informatie Systeem (GIS)

Aanbod

 • Flexibele werktijden
 • Een gedegen inwerktraject en een fijne werkplek
 • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring
 • Naast je 25 verlofdagen 8 extra ATV dagen per jaar
 • Een informele werksfeer met gezellige vrijdagmiddagborrel
 • Een standplaats in Nijmegen of Almelo (afhankelijk van je voorkeur)

Bedrijfsprofiel Orta Geo

Wij zijn een technisch ingenieursbureau met ruim zestig medewerkers verdeeld over vier vestigingen. Onze specialismen zijn: bodemonderzoeken en -saneringen, partijkeuringen, geotechniek, niet-gesprongen explosieven (NGE), asbestinventarisaties en duurzaamheidsoplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Orta Geo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Einsteinstraat 12a
7601PR ALMELO
+31 546 53 20 74