Contractbeheerder

Als Contractbeheerder bij Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT) ben jij degene die de contracten voor Jeugdhulp en Wmo beheert. Jij zorgt ervoor dat de juiste informatie op het juiste tijdstip en de juiste plaats beschikbaar is.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
14-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze prachtige baan..

Mag jij samen met het team een belangrijke bijdrage leveren aan het organiseren en regelen van Jeugdhulp en Wmo voor de 14 Twentse gemeenten. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze contractmanagers, toezichthouder en inkoopadviseur. Ook heb je veel contact met zorgaanbieders en de gemeenten waarvoor wij deze contracten mogen beheren.


Zo ziet jouw dag er uit

Als contractbeheerder ga jij je bezighouden met diverse, afwisselende, werkzaamheden.


Jij:

 • bent verantwoordelijk voor ons contractbeheersysteem, het Zorgportaal, en houdt deze up to date. Ook neem je actief deel aan de gebruikersgroep van het Zorgportaal;
 • zorgt voor het plannen van periodieke evaluaties en alle overige overleggen rondom zorgaanbieders;
 • vraagt bij in- en externe partijen informatie uit die nodig is voor een goede uitvoering van deze periodieke evaluaties.
 • neemt deel aan voorbereidingsgesprekken, zorgt voor het opstellen van agenda’s zodat voortgangsgesprekken goed worden gefaciliteerd. Ook leg je deze voortgangsgesprekken op de juiste manier vast;
 • beantwoordt vragen van gemeenten en zorgaanbieders, redigeert en verstuurt brieven en het bewaakt reactietermijnen;
 • hebt een signalerende functie en adviseert over beheersmatige en uitvoeringsgerichte aspecten met betrekking tot contractbeheer;
 • bewaakt contractuele voorwaarden en geeft hier tijdig uitvoering aan, zoals het verwerken van indexaties en Managementinformatie.


Verder…

Ook houd je je bezig met inkoopgerelateerd contractbeheer. Dit betekent onder andere dat je nieuwe inschrijvingen voor het Twents Model toetst in Mercell. Je zorgt voor afhandeling van communicatie aan zorgaanbieders over deze inschrijvingen, en handelt aanvragen en mutaties van gecontracteerde aanbieders af. Je stelt fysieke contracten op, legt contractinformatie vast in het Zorgportaal, en zorgt voor communicatie over wijzigingen in het Zorgportaal.

Functievereisten

 • Jij bent zelfstandig, en sterk in het plannen en organiseren van je eigen werk. Je beschikt over een goede luister- en gespreksvaardigheid en jouw pro activiteit valt op.
 • Je bent secuur en sterk in het stellen van prioriteiten. Je weet makkelijk verbanden te leggen en kunt hierop signaleren.
 • Probleemoplossend, positief en analytisch zijn woorden die jou omschrijven. Je beschikt over organisatiesensitiviteit en weet je weg te vinden in een ambtelijke/politieke en complexe omgeving. Ook wil je je  graag verder ontwikkelen in contractbeheer en inkoop.
 • HBO werk- en denkniveau
 • Opleiding richting economie, financiën of commerciële economie
 • Kennis van het Twents ondersteuningsmodel.
 • Bij voorkeur heb jij goede vaardigheden met het werken met diverse systemen en maak je nieuwe systemen snel eigen. Wij werken met het aanbestedingssysteem Mercell (voorheen Negometrix) en het contractbeheersysteem (Zorgportaal). Het is een pré als je bekend bent met het aanbestedingssysteem Mercell (voorheen Negometrix) en het contractbeheersysteem (Zorgportaal).
 • Je kunt een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) overhandigen.

Aanbod

Als contractbeheerder krijg je bij ons veel ruimte om zelfstandig te werken en je verder te ontwikkelen.


We bieden je een overeenkomst aan voor 32 uur per week, voor de duur van één jaar, met de intentie tot verlenging naar een vast contract. Bij ons heb je de mogelijkheid om flexibel en hybride te werken.


Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.255,- en maximaal € 3.301,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 7). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Afhankelijk van de constructie ontvang je mogelijk een Individueel Keuze Budget van 17,05%, een mobiele telefoon en laptop, en ruimte voor opleiding/training.


Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van aanbesteden krijg je de mogelijkheid tot het volgen van de hiervoor benodigde workshops, trainingen en cursussen.


Ons Twentehuis bevindt zich in de binnenstad van Enschede. Kom je met de auto of fiets naar kantoor, dan kan je parkeren in onze parkeergarage & fietsenstalling Hermandad.


Verder hebben we bij SamenTwente een actieve personeelsvereniging waaraan je deel kunt nemen.

Bedrijfsprofiel Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente

OZJT/Samen14 is de samenwerking tussen de 14 Twentse gemeenten op het gebied van jeugdhulp en Wmo-voorzieningen.


OZJT is een netwerkorganisatie. Wij verzorgen in opdracht van de 14 Twentse gemeenten de inkoop, het contractmanagement en toezicht op kwaliteit van de jeugdzorg en Wmo maatwerkvoorzieningen. De contracten vertegenwoordigen een waarde van ca. 240 miljoen euro op jaarbasis.


Wij zijn verantwoordelijk voor een zorgvuldige en doelmatige besteding, de naleving van de contractafspraken en het optimaal benutten van de te leveren jeugdhulp en Wmo-ondersteuning. Wij hechten veel waarde aan kwalitatief goede hulp en zorg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van OZJT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30 7511 JM Enschede