Juridisch adviseur

Wil jij als juridisch adviseur een bijdrage leveren aan vraagstukken binnen het sociaal domein? Beschik jij over kennis van het civiele en/of bestuursrecht? Ben jij een energieke, enthousiaste, proactieve en leergierige persoonlijkheid en zit je ├ęcht op je plek in een organisatie die volop in beweging is? Dan ben jij de (young) professional die Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp zoekt.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
8-2-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Jij adviseert OZJT en Samen14 op juridisch gebied. Als juridisch adviseur werk je nauw samen met de contractmanagers en de toezichthouders van OZJT en Samen14. Je zorgt voor het opstellen van juridische brieven richting de contractpartijen, adviseert in aanbestedingsvraagstukken en levert juridische input voor (bestuurs)voorstellen. Je neemt deel aan overleggen en projectgroepen waarbij juridisch advies noodzakelijk is. Daarnaast draag je bij aan de verdere juridische professionalisering van OZJT en Samen14.  Dit doe je samen met de overige juristen van Juridische Zaken.

Bedrijfsprofiel Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente

Je komt te werken binnen het team Juridische Zaken van SamenTwente. SamenTwente is een overkoepelende organisatie voor de organisaties GGD Twente, Veilig Thuis Twente (VTT) en Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT) en voor de coalities Samen14, Kennispunt Twente en Twentse Koers. Je zult met name werkzaam zijn voor OZJT en Samen14.


Samen14 is de samenwerking tussen de veertien Twentse gemeenten op het gebied van jeugdhulp en Wmo-zorg. Om deze samenwerking juridisch en bestuurlijk goed te borgen is OZJT opgericht. Door de inkoop, contractmanagement, monitoring en expertise effici├źnt te organiseren, zorgt OZJT in samenwerking met Samen14 ervoor dat alle veertien gemeenten een duurzaam en betaalbaar zorgstelsel kunnen realiseren voor hun inwoners. 


Het team Juridische zaken bestaat uit 4 ervaren juristen met een breed scala aan kennis van verschillende rechtsgebieden. Als team werken wij hard aan een verdere professionalisering van de organisatie op juridisch gebied. Wij zijn een klein en hecht team dat naast samen werken ook regelmatig tijd maakt voor informele zaken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van OZJT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30 7511 JM Enschede