Hoofd Werkplaats Paneelbouw

Oostec is op zoek naar een Hoofd Werkplaats Paneelbouw. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Oostec ontwerpt en installeert automatisering voor klanten in verschillende branches. Dit betekent dat we elke keer weer opnieuw maatwerk leveren. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met hele complexe panelen of met besturingskasten waar je weinig ruimte hebt. Als Hoofd Werkplaats Paneelbouw werk je – samen met je team – elke keer dus weer aan unieke projecten.


Als Hoofd Werkplaats Paneelbouw stem je de werkzaamheden af met de engineering, bereid je de werkzaamheden binnen de werkplaats voor, coördineer je de werkopdrachten en zie je toe op de kwaliteit van de panelen. Uiteraard steek je zelf ook je handen uit de mouwen. Kennis en ervaring in de paneelbouw is dan ook belangrijk. Als leidinggevende zorg je voor een positieve werkomgeving binnen de werkplaats en dat de kwaliteiten van de monteurs optimaal worden ingezet. Met als doel dat je samen met het team de beste resultaten behaalt.


Als vakman en leidinggevende zorg je ook voor het inwerken en begeleiden van leerlingen en stagiairs die in de werkplaats werken.


Een werkdag

7.30 uur

Je drinkt een kop koffie en bespreekt de werkzaamheden die uitgevoerd moeten gaan worden.


7.45 uur

Samen met je team ga je aan het werk. Je loopt langs je collega’s om eventuele vragen te beantwoorden en problemen te tackelen. 


8.00 uur

Je bent zelf bezig met een grote schakelkast en er loopt een leerling monteur mee die zo de kneepjes van het vak leert. 


10.00 uur

Koffie!


11.00 uur

Planningsoverleg, samen met verkoop en projectbureau bespreken we de nieuwe projecten en lopen we de detailplanning door. 


12.30 uur

Gezamenlijke lunch!


13.00 uur

Werkvoorbereiding voor een paneel waar een van de monteurs de dag erop mee gaat starten. Checken of alle het materiaal en gereedschap aanwezig is. Daarnaast loop je de schema’s door. Een goed begin is het halve werk. 


15.00 uur

Koffie!


15.15 uur

Je hebt samen met engineering een overleg om een mogelijke verbeteringen, die we in de werkplaats hebben bedacht, te kunnen doorvoeren. 


16.30 uur

Als de werkplaats netjes is doe je het licht uit. 

Functievereisten

  • MBO niveau 3 – 4
  • Elektrotechniek
  • >5 jaar ervaring in paneelbouw
  • Stevige persoonlijkheid
  • Oog voor kwaliteit

Aanbod

  • Gaan voor kwaliteit
  • Leidinggevende rol
  • Ontwikkelmogelijkheden
  • Hechte groep
  • Unieke projecten

Bedrijfsprofiel Oostec BV

Oostec is een bedrijf met ervaren professionals op het gebied van industriële automatisering en software ontwikkeling. Wij leveren diensten en complete oplossingen voor proces- en machinebesturingen.


We hebben ons kantoor en werkplaats in Hengelo waar zowel de hard- als software ontwikkeling plaatsvindt. We zijn actief in de voedings- en genotmiddelen, mengvoeders, afval & recycling en filtratie.


We zijn onderscheidend in totaaloplossingen; (proces/machine)Besturing, Informatievoorziening (MES), Elektrotechniek/Kastenbouw en ERP-integratie. Daadkrachtig, met een hoge servicegerichtheid en een gedegen aanpak.


Innovatief en hebben een hoog kennisniveau. We denken graag mee, zowel qua techniek als kosten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Oostec. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Welbergweg 70, 7556 PE Hengelo
+31 85 401 2333