Lead Elektromonteur

Oostec is op zoek naar een Lead Elektromonteur. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Oostec ontwerpt en installeert automatisering voor klanten in verschillende branches. Dit betekent dat we elke keer weer opnieuw maatwerk leveren. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met een besturingskast die helemaal vol zit en waar je dus weinig ruimte hebt en bij het volgende project weer met veel verschillende normen en standaarden. Als Lead Elektromonteur werk je elke keer dus weer aan unieke projecten.


Als Lead Elektromonteur kijk je al vroeg mee met nieuwe projecten. Je denkt mee met de engineer en neemt een kijkje op locatie bij de klant. Na de kick-off bestel je materiaal en bereid je het project voor in de werkplaats in Hengelo. Op locatie zorg je dat de monteurs ( vaak 4 to 6) door kunnen, houd je de voortgang, de kwaliteit en de kosten in de gaten en stem je – soms samen met Koos – af met de klant.


Onze klanten zijn regionaal gevestigd, maar werken vaak internationaal. Omdat de installatie en in gebruik name op locatie plaatsvindt, heeft deze baan soms ook een internationaal tintje Je bent ongeveer 1 maand per jaar van huis af.


Een werkdag

7.30 uur

Ik drink een kop koffie en ga mijn werkoverleg in.


7.45 uur

Mijn team en ik gaan aan het werk. We gaan aansluitwerkzaamheden doen bij een mengvoeder installatie. Het project loop ten einde en we moeten nog wat laatste zaken aansluiten.


10.00 uur

Tijd voor een lekker bakkie koffie!


10.15 uur

Er zijn wat onduidelijkheden bij mij gemeld door een monteur en deze probeer ik met de engineer telefonisch op te lossen.


11.00 uur

Ik word gebeld door een klant. Hij is benieuwd naar de voortgang, dus neem ik deze met hem door.


12.30 uur

Ik heb trek gekregen! Het is tijd voor een pauze.


13.00 uur

Ik check hoe het ervoor staat met de materialen. Ik kom erachter dat het een en ander besteld moet worden.


14.00 uur

Ik ga werk opnemen bij een andere klant. Er zal een ombouw plaats moeten gaan vinden. De details hiervan bespreek ik met de klant.


16.00 uur

Ik ben weer op de zaak. De werkzaamheden die ik zojuist heb opgenomen neem ik door met een engineer. De klant had ook nog wat ander materiaal nodig, hiervoor stellen we een offerte op.


17.30 uur

Ik rij iets later dan gepland naar huis. Ik moest nog iets klaar leggen voor een collega.

Functievereisten

  • MBO 3 – 4
  • Elektrotechniek
  • >5 jaar ervaring
  • Industriële automatisering
  • Engelse taal

Aanbod

  • Gaan voor kwaliteit
  • Leidinggevende rol
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Hechte groep
  • Unieke projecten

Bedrijfsprofiel Oostec BV

Oostec is een bedrijf met ervaren professionals op het gebied van industriële automatisering en software ontwikkeling. Wij leveren diensten en complete oplossingen voor proces- en machinebesturingen.


We hebben ons kantoor en werkplaats in Hengelo waar zowel de hard- als software ontwikkeling plaatsvindt. We zijn actief in de voedings- en genotmiddelen, mengvoeders, afval & recycling en filtratie.


We zijn onderscheidend in totaaloplossingen; (proces/machine)Besturing, Informatievoorziening (MES), Elektrotechniek/Kastenbouw en ERP-integratie. Daadkrachtig, met een hoge servicegerichtheid en een gedegen aanpak.


Innovatief en hebben een hoog kennisniveau. We denken graag mee, zowel qua techniek als kosten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Oostec. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Welbergweg 70, 7556 PE Hengelo
+31 85 401 2333