Stageplaats Managementassistent

Wil jij een vliegende start maken in je carrière als managementassistent? Zoek niet verder, want wij bieden de ideale stageplek voor jou! Als managementassistent in spe ga je bij Oost NL een unieke leerervaring tegemoet die je alle tools en vaardigheden geeft om uit te blinken in deze veelzijdige rol.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In Nederland zijn in totaal negen volwaardige regionale ontwikkelingsmaatschappijen actief. Deze vormen een landelijk dekkend netwerk voor het stimuleren van innovatie. 


Je gaat werken voor twee business units:

Als stagiaire bij Oost NL heb je een uitdagende en afwisselende werkdag, waarin we je laten kennis maken met alle voorkomende werkzaamheden van de managementassistenten van de business units Capital en International. Ook zal je bij Organisatieondersteuning ervaring op doen. 

Functievereisten

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair (woonachtig in -de buurt van- Apeldoorn), die het leuk vindt om allerlei werkzaamheden op te pakken, die het overzicht kan bewaren, snel weet te schakelen en een proactieve houding heeft. Je hebt een redelijk goede beheersing van Office365.  


Wie ben jij?

Je bent leergierig, raakt niet snel van de wijs, pakt zaken snel op en met de nodige dosis humor draag je bij aan een positieve werksfeer. En natuurlijk heb je interesse in het vak van managementassistent en beschik je over een actieve werkhouding. 

Aanbod

  • We bieden een afwisselende stage voor 24 - 32 uur per week. 
  • Een passende stagevergoeding.  
  • Een goede stagebegeleiding door de managementassistenten van de business units. 
  • Werkdagen zijn in overleg en vrijdag ben je vrij. 

Bedrijfsprofiel

Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Overijssel en Gelderland versterken wij de regionale economie. Dit doen we door met publiek geld te investeren in ondernemers in Oost-Nederland. 


Naast deze financiële middelen stelt Oost NL ook haar kennis, kunde en netwerk beschikbaar. We zijn actief in de topsectoren Food, Energy, Health, Tech en Circular Economy. 


Een optimale balans tussen maatschappelijk en economische rendement is voor ons van groot belang. We laten ondernemers innoveren, investeren en internationaliseren om hun groei te versnellen. Zo zorgen we voor de duurzame groei van de regionale economie. Daarnaast scheppen we gunstige voorwaarden voor het oplossen van mondiale, maatschappelijke vraagstukken. We bieden ondernemers geld en resources voor het creëren van maatschappelijk rendement. Met focus op duurzaamheid, smart industry en concepten voor een gezond leven. 


Business Units 

Onze activiteiten voeren wij uit via drie bedrijfsonderdelen die volledig geïntegreerd met elkaar samenwerken: 


Business Development 

Business Development biedt het regionale mkb: kennis, toegang tot geld, netwerken en 1-op-1 contacten bij de realisatie en naar de markt brengen van innovaties. Hiervoor vormen we consortia met meerdere bedrijven, kennisinstellingen, overheden. Het resultaat van onze business development activiteiten: open innovatiecentra, campusontwikkeling en business cases die tot marktintroducties leiden. 


Capital 

Onze business unit Capital financiert startende en groeiende innovatieve mkb-ondernemers met risicokapitaal uit verschillende (innovatie)fondsen. Vanuit haar regionale verankering biedt Oost NL ondernemers niet alleen (groei)kapitaal, maar ook kennis, netwerk en persoonlijke contacten. 


International 

Onze business unit International biedt internationaal opererende bedrijven een ‘zachte landing’ in onze regio. Voor deze bedrijven verzorgen we ‘bid book-presentaties’ en ‘fact finding trips’ op maat; we organiseren handelsmissies, presentaties en bedrijfsbezoeken. Wij geven internationale bedrijven toegang tot onze regionale netwerken bij onderzoeks- en kennisinstellingen, overheden en het bedrijfsleven. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Oost NL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!