Praktijk- of stageopdracht De Startversneller

Ben jij of iemand die assertief en enthousiasmerend is? Iemand die de telefoon oppakt en diverse ondernemers outtake gesprekken gaat voeren om te informeren en activeren de laatste stap binnen het programma De Startversneller te zetten. Bekijk deze vacature van Oost NL voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Oftewel, jij zorgt ervoor dat onze ondernemers het programma daadwerkelijk afronden door middel van het invullen van de ondernemersscan. Jij weet ze te benaderen, naar ze te luisteren, uit te leggen wat er verwacht wordt, maar kan ook monitoren dat het daadwerkelijk gebeurt. Heb jij affiniteit met ondernemen of interesse in ondernemerschap en wil jij vanuit Oost NL de gesprekspartner zijn? Dan hebben wij de ideale werkervaringsplaats, praktijk- of stageopdracht.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Oost NL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!