Assistent (business) controller

Ben jij een ambitieuze starter, analytisch sterk en nauwkeurig? Werk je graag in een klein en hecht team, bij een organisatie die echt het verschil maakt? Dan ben jij misschien wel een match met Oost NL!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
10-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Je rapporteert aan en ondersteunt de business controllers bij het opstellen van kwartaalrapportages, begeleiding van de accountantscontrole en overige financiële vraagstukken;
 • Het voorbereiden en analyseren van kwartaalcijfers, begroting en forecast van een van onze fondsen onder management;
 • Opstellen en analyseren van urenrapportages en het inzichtelijk maken van doorbelaste kosten;
 • Opstellen van liquiditeitsoverzichten;
 • Het voorbereiden van betalingen;
 • Vastleggen en verbeteren van processen en financiële rapportages;
 • Je bent back-up voor administratieve werkzaamheden.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo-opleiding op gebied van bedrijfseconomie, accountancy of control;
 • Je hebt kennis en ervaring opgedaan (bijvoorbeeld tijdens stages) met het opstellen van financiële rapportages, bedrijfsprocessen analyseren, verbeteren en vastleggen, beschikbare data omzetten naar sturingsinfo en of dashboards.
 • Goede beheersing van Microsoft-programma’s zoals Excel, Word, PowerPoint en eventueel Power BI;
 • Ervaring met administratieve software, zoals Exact, is een pre.

Aanbod

 • Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen en door te groeien, dit doe je het liefst door gewoon te doen (learning on the job);
 • Je bent open minded, spontaan en nieuwsgierig, je durft door te vragen en gaat een goede discussie niet uit de weg;
 • Je bent analytisch, positief kritisch, communicatief sterk en resultaatgericht;
 • Je bent maatschappelijk betrokken.

Standplaats: Apeldoorn (hybride werken is bij ons de norm)

Werkgebied: Gelderland 

Salaris: Het brutosalaris is uiteraard afhankelijk van wel of niet aanwezige relevante ervaring en ligt tussen de € 3.400,- en € 4.000,- bij fulltime (40 uur) dienstverband.


Wat bieden wij jou?

Je krijgt een rol vol ontwikkelmogelijkheden en met mogelijkheid tot eigen inbreng in een vooruitstrevend organisatie met zichtbare impact. Wij bieden daarbij goede arbeidsvoorwaarden.


We weten dat we met een divers samengesteld team het beste in elkaar naar boven halen. Wij streven ernaar een cultuur te creëren waarin verscheidenheid een groot goed is en iedereen zich gezien voelt. We zijn benieuwd hoe jij met je eigen kwaliteiten daaraan bij kan dragen.

Bedrijfsprofiel

Oost NL investeert in impactvolle startups met middelen uit verschillende fondsen die we beheren.


Wie zijn wij?

Oost NL is dé ontwikkelingsmaatschappij voor de provincies Gelderland en Overijssel. Wij helpen ondernemers naar hun volgende doorbraak op het gebied van Food, Health, Tech, Energy en Circulaire Economie. Dit doen wij onafhankelijk, met kennis en publieke middelen, verstrekt door onze opdrachtgevers. Dat zijn de provincies Gelderland en Overijssel en het ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Of met middelen van de EU, stimuleringsprogramma’s en fondsen die door de samenleving zijn opgebracht.


Pas jij bij Oost NL?

Bij Oost NL werken ondernemende, nieuwsgierige mensen met veel kennis en kunde. We staan voor gewoon doen. Afspraak is afspraak. Onze mensen zijn betrokken en enthousiast en hebben een grote maatschappelijke betrokkenheid.


Als organisatie zijn wij aan het groeien en ontwikkelen en dus volop in beweging. Daarom hebben we mensen nodig die uitdagingen aan durven te gaan. Toekomstmakers, vooruitdenkers en -doeners. Mensen die verantwoordelijkheid voelen en nemen, zich laten zien en horen. En die samenwerken vanzelfsprekend vinden om te komen tot de beste oplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Oost NL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!